Naslovna > Teme > Otvoren prvi Ford Store salon u BiH
FOTO GALERIJA (42)

Ford unapređuje poslovanje

Otvoren prvi Ford Store salon u BiH

Predstavljanjem najnovijih modela i najmodernijeg auto salona u regiji uređenog prema najvišim svjetskim standardima, Ford Store u Sarajevu je otvorio vrata za buduće kupce i partnere…

 

 

Preduzeće Grand Automotive d.o.o. Sarajevo, ovlašteni uvoznik i serviser Ford vozila za BiH, otvaranjem prvog Ford Store salona u našoj zemlji svrstalo se u veliku globalnu Fordovu porodicu. Podsjećamo da Ford Store predstavlja novi koncept zastupništva ovog proizvođača automobila, čije poslovanje je organizovano u skladu sa najnovijim globalnim Fordovim standardima, koji tek počinju da se primjenjuju u Evropi. U okviru svečanosti otvaranja osim unapređenja salona i njegovih karakteristika, prvi posjetioci su imali ekskluzivnu priliku da po prvi put u BiH vide Fordove sportske modele Mustang i Focus RS. Iz Forda su poručili da je otvaranje Ford Store salona samo jedan od mnogobrojnih koraka, čije sprovođenje je planirano kako bi se u BiH primijenili najviši svjetski standardi poslovanja i odnosa prema kupcima.

„Nakon tri godine nepostojanja Ford dilerstva u BiH, veoma sam sretan što svečano otvaramo Ford Store u Sarajevu. Našim kupcima i korisnicima smo otvorili vrata u julu prošle godine, i za kratak period ostvarili povjerenje i postali dostupni skoro u cijeloj BiH, putem naše dilerske mreže u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, a uskoro i u Mostaru. Na ovome se svakako neće zaustaviti naše mrežno širenje“, izjavio je Mirhad Šabotić, generalni direktor Grand Automotive d.o.o. Sarajevo. On je ovom prilikom zahvalio svim bh. kupcima koji su odabrali Ford kao automobil za sebe i time iskazali lojalnost prema ovom brendu.


„Mi se konstantno trudimo da donesemo inovacije, nove usluge, ali i bolje ponude na svim tržištima na kojima poslujemo, a sve u cilju da osnažimo našu partnersku vezu sa kupcima i time zadobijemo njihovo povjerenje. Upravo slogan „Go Furthe“ opisuje novi pristup koji je usmjeren prema trenutnim i svim budućim kupcima“, kazao je Mirhad Šabotić. Velikom broju medija, kupcima, poslovnim partnerima i prijateljima, obratio se i predstavnik vlasnika Taavura Group, gospodin Zvika Livnat.


„Hvala svima koji su danas došli na otvaranje Ford Store-a koji ne bi bio moguć bez tri ključna dijela: Prvi je Ford koji se trudi da proizvodi modele koji oduševljavaju, i koji će to nastaviti raditi u budućnosti kao što je radio u prošlosti. Drugi važan dio su Grand Automotive partneri širom Balkana, a evo od danas i u Sarajevu, dok su treći, najvažniji dio, naši kupci zbog kojih sve ovo radimo i zbog kojih ćemo se u budućnosti truditi da donesmo sve najbolje što Ford može da ponudi“, poručio je Zvika Livant. Osim njega, svečanom otvaranju Ford Store salona je prisustvovao i Viktor Molnar, regionalni direktor Forda za centralnu i istočnu Evropu.

 

Datum objave: 15/06/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook