Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > 14 zlatnih medalja u Novom Sadu

Vitaminka i Vitinka

14 zlatnih medalja u Novom Sadu

Neosporan vrhunski kvalitet domaćih kompanija Vitaminke i Vitinke još jednom je dokazan i potvrđen trijumfom na 87. izdanju Međunarodnog sajma poljoprivrede, koji je nedavno održan u Novom Sadu...

Ove kompanije, svaka u svojoj kategoriji proizvoda, okitile su se sa ukupno 14 zlatnih medalja - Vitaminka sa deset, Vitinka sa četiri – a važno je napomenuti i činjenicu da se među ovim nagradama nalazi čak 11 "Velikih zlatnih" medalja. U konkurenciji iz cijelog regiona, posebno su se izdvojili Vitaminkini proizvodi, kao što su ajvar i krastavci te marmelade, džemovi, pekmezi i sokovi. Sa druge strane, Vitinka je još jednom pokazala da joj nema premca, jer su nagrađene gazirana mineralna voda "Vitinka", prirodna izvorska voda "Vivia", mineralna voda sa okusom kruške "Exotic", kao i sok "Nara".

 

 


Prestižna priznanja novosadskog sajma ove godine za nas imaju dodatnu težinu, posebno ako se ima na umu težak pandemijski period, koji nije zaobišao nijedan privredni sektor i koji još nije okončan. Iako smo morali da se prilagodimo novonastaloj situaciji, ipak nismo dozvolili da korona poremeti naše planove, a još manje da utiče na ono po čemu nas svi prepoznaju – na naš kvalitet. Štaviše, to nas je dodatno motivisalo da ne posustanemo i pokažemo da i u teškim uslovima možemo biti najbolji – kazao je Mirko Savić, direktor marketinga ovih kompanija. Dodao je da će Vitaminka i Vitinka i dalje razvijati i unapređivati svoje proizvodne procese, kako bi ostale kokonkurentne na privrednom polju regiona.

 

 


- Ove nagrade jesu odličan pokazatelj da smo na najbolji način uspjeli da se izborimo sa svim izazovima koje je pred nas stavila pandemija. Ali, ono što je još važnije, one su istovremeno sjajan vjetar u leđa, koji nam daje dodatnu snagu da i u teškim vremenima ostanemo u samom vrhu i isporučimo našim ljudima samo najbolje proizvode – zaključio je Savić.

Datum objave: 22/06/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook