Naslovna > Retro > 50 godina Lamborghinija

Naredne godine

50 godina Lamborghinija

Naredne godine Lamborgini slavi pedeset godina postojanja, a povodom toga u kopaniji imaju velike planove kako bi na dostojan način obilježili ovaj veliki jubilej

50. rođendan je velika stvar, stoga se u Lamborghiniju pripreamju da ovaj značajan jubilej naredne godine proslave na dostojan način. 

 

“Grande Giro Lamborghini” održat će se naredne godine u maju, a iz kompanije pozivaju sve vlasnike da svojim vozilima dođu do  Milana,odakle će se voziti do Toscane, Rima i Bologne i naposlijetko do same tvornice. CEO Lamborghinija Stephan Winkelmann, otkrio je da će se naredne godine predstaviti  i poseban automboil u čast godišnjice. Neće to biti redizajn ili posebna edicija nekog vozila iz postojeće game ili neko retro vozilo, već potpuno novi „one off“ dizajn.  Zanimljivo je da je Lambroghini do oktobra ove godien globalno prodao više vozila, nego za čitavu prošlu godinu, što u kompaniji komentarišu da su u punom zamahu.  Kupci Lamborghini Aventador Coupea ili Roadstera moraju čekati 18 mjeci. 

Datum objave: 20/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook