Naslovna > Automobili > BMW > Serija 2 > Active Tourer sa M Sport paketom opreme

Nova oprema za BMW Serije 2

Active Tourer sa M Sport paketom opreme

Sportski stil ovog automobila vidljiv je u potpunosti, a on se nastavlja i u putničkoj kabini...

BMW je bez mnogo velike pompe odlučio da predstavi i prikaže prve fotografije Serije 2 Active Tourer sa M Sport paketom opreme. Riječ je o modelu koji u svakom slučaju izgleda mnogo agresivnije nego standardni modela, a izuzetno je specifičan po svojoj aerodinamičkoj opremi za karoseriju, te crnoj rešetci visokog sjaja.

 

Tu je i sportsko tunirano oslanjanje, koje ovaj automobil spušta za 10 milimetara, dok ovaj sepcifični i upečatljiv eksterijer zaokružuju novi 17 ili 18 – inčni aluminijumski točkovi. Sportski stil automobila nastavlja se i u putničkoj kabini. Naime, M Sport opreme obuhvata kožom presvučen točak upravljača, kožna sjedišta, a tu su i mnogi drugi ukrasni detalji.

 

 

 

 

 

 

 

Od ranije nam je poznato, ali nije loše da ponovo spomenomo. Naime, Serija 2 Active Tourer biće dostupna sa tri različita motora, koja uključuju 1.5 litarski trocilindarski benzinski motor koji razvija 136 KS i 220 NM obrtnog momenta, zatim 2.0 litarski četvorocilindarski benzinski motor koji razvija 231 KS i 350 Nm obrtnog momenta, te četvorocilindarski dizelaš, koji razvija 150 KS i 330 Nm obrtnog momenta. 

 

Datum objave: 27/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook