Naslovna > Vijesti > Akcija koja je oduševila sve!

Aktuelno – Petrol nagradna akcija

Akcija koja je oduševila sve!

Nema sumnje da je Petrolova nagradna akcija, u kojoj možete da dobijete vrhunske kuharske noževe po izuzetno povoljnoj cijeni, oduševila mnoge...

Kolekcija za svakoga

Berghoffova napredna tehnologija, dizajn i strast ujedinili su se u stvaranju kolekcije Geminis noževa. Svaki je nož izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete, iskovan i ručno naoštren, kao i u doba slavne tradicije. 

 

 

Na BP Petrol ne kriju svoje zadovoljstvo

 

Sa prezadovoljnim korisnicima, koje svakodnevno srećemo na Petrolovim benzinskim pumpama širom Bosne i Hercegovine, imali smo priliku da razgovaramo. Oni nisu krili svoje oduševljenje, kao ni želju da skupe sve naljepnice, jer će tako na jeftiniji način da upotpune svoju kolekciju. Jedan radnik na Petrolovoj benzinskoj pumpi rekao nam je da noževi jednostavno nestaju velikom brzinom. “Mi smo zaista prezadovoljni kojom brzinom se prodaju noževi. Nekidan nam je došao mladi bračni par, koji je natočio gorivo, i uz skupljene naljepnice, oni su kupili četiri vrhunska noža i stalak za iste. Nema sumnje da se ova akcija pokazala kao odlična i m i smo veoma srećni zbog toga”.

 

 

Podsjetimo, nagradni bodovi se skupljaju od 01.04.2014. pa do 20.07.2014 godine, a za predmete možete da ih zamjenite sve do 10.08.2014. godine. 

Datum objave: 23/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook