Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Alfa Romeo zauzeo prvo mjesto među premijum brendovima

Studija kompanije J.D Power

Alfa Romeo zauzeo prvo mjesto među premijum brendovima

Alfa Romeo je prvi među premijum brendovima i treći u industriji, što je poboljšanje od 24 mesta u odnosu na poziciju 2022. Alfa Romeo, zajedno sa brendom Maserati,je premijum brend sa najvećim poboljšanjem...

Alfa Romeo je na najvišoj stepenici podijuma premijum brendova u J.D. Power američkoj studiji inicijalnog kvaliteta (IQS) za 2023. godinu. Alfa Romeo se popeo za 24 mjesta – najveći skok u ovogodišnjem IQS-u – i završio na prvom mjestu među premijum brendovima i treći u industriji. Štaviše, Alfa Romeo Stelvio je takođe osvojio najviše odlikovanja u segmentu kompaktnih premijum SUV-ova studije. „Ovaj rezultat je izvor velikog ponosa za Alfa Romeo, i prirodna posljedica izuzetnog rada cijelog tima. Ekstremna pažnja koju posvećujemo kvalitetu počinje u našim fabrikama u Italiji i ostaje pored naših kupaca. Ova dostignuća pokazuju da smo na pravom putu”, rekao je Jean Philippe Imparato, izvršni direktor brenda Alfa Romeo.

 

 

 

 

J.D. Power je globalni lider u vršenju uvida u iskustva potrošača, savjetodavnim uslugama i podacima i analitici. Pionir je u korišćenju velikih podataka, vještačke inteligencije (AI) i mogućnosti algoritamskog modeliranja za razumijevanje ponašanja potrošača, J.D. Power pruža pronicljive industrijske podatke o interakcijama kupaca sa brendovima i proizvodima više od 50 godina.

Datum objave: 05/07/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook