Naslovna > Vijesti > Besplatan kontrolni pregled

Renault - servisna akcija

Besplatan kontrolni pregled

Renault i Dacia ponovo misle na vlasnike svojih automobila u Bosni i Hercegovini. U okviru nove servisne akcije, koja traje do kraja februara, ovlašteni Renault i Dacia servisi nude besplatan kontrolni pregled cijelog vozila po najvišim standardima.

Pored detaljnog pregleda vozila, vlasnici Renault i Dacia vozila mogu izvršiti i zamjenu ulja i uljnog filtera po jedinstvenoj fiksnoj cijeni od 79,99 KM, a u koju je uključeno 5 litara ulja 10w40, bakrena podloška, filter ulja i troškovi rada. Iz Renaulta podsjećaju da je češća zamjena ulja u zimskom periodu više nego preporučljiva, zbog dodatnih naprezanja motora prilikom hladnog starta i generalno otežane eksploatacije.

 

Osim pregleda vozila i zamjene ulja, u sklopu ove servisne akcije, vlasnici Renault i Dacia vozila, mogu ostvariti i popust od 25 posto prilikom ugradnje originalnih amortizera, odnosno prilikom zamjene sva četiri amortizera plaća se cijena za samo tri amortizera, a četvrti se dobija gratis. Treba imatu na umu da ispravnost amortizera uveliko utiče na stabilnost i kočenje automobila, odnosno cjelokupnu sigurnost vožnje.Za više informacija obratite se ovlaštenim Renault i Dacia koncesionarima.

Datum objave: 02/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook