Naslovna > Vijesti > Bez atraktivno obučenih djevojaka u Briselu ?

Zanimljivo

Bez atraktivno obučenih djevojaka u Briselu ?

Od 11. do 20. januara u Briselu će se održati najveći sajam automobila u Belgiji, a kako stvari stoje proteći će bez atraktivno obučenih djevojaka

Od kada je vijeka i svijeta, na salonima automobila su atraktivne i izazovno obučene djevojke. Zapravo, od kako je  automobilskih sajmova, a ne vijeka i svijeta. No, to se ne sviđa jednom belgijskom ministru, koji je organizatorima Salona automobila u Briselu uputio zvanično pismo.

 

Ministar Joelle Milquet  je organizatorima skrenuo pažnju na oskudno i izazovno obučene djevojke, podjećajući da su je njihova izazovnost prevršila mjeru, zbog čega  se prošle godine na  Sajmu desilo nekoliko incidenata. Ministar je organizatore podsjetio i da je autosajam mjesto gdje se okupljaju porodice, a mnogo je djece i adolescenata. Organizator briselskog sajma FEBIAC  je brzo reagovao i odgovorio ministru, da će oni uputiti molbu svim izlagačima, da djevojke na izložbenim prostorima budu pristojno odjevene. Da su organizatori ovo uradili, potvrdili su iz Suzukija Belgija, koji su ministru poručili da se nema zbog čega brinuti, barem kada je njihov štand u pitanju, jer će na njemu biti sve „pristojno i uredno“. Brisel Motor Show se održava od 11. do 20. januara, a ove godine se očekuje 350.000 posjetilaca. 

Datum objave: 07/01/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook