Naslovna > Vijesti > Budite i vi dio Hyundaijevog karavana!

Hyundai Brazil World Cup karavan u Banjaluci

Budite i vi dio Hyundaijevog karavana!

Građani Banjaluke 4. i 5. aprila (petak i subota) - plato robne kuće Boska, imati priliku da testiraju Hyundai vozila, te da budu dio ovog veličanstvenog Hyundaievog putovanja koje se odvija u zemljama širom svijeta...

Nakon Mostara, i Tuzle red je došao i na Banjaluku.  Svi zainteresovani imati će priliku da budu dio Hyundaievog  „Brazil World Cup“ karavana.  Tuzla i Mostar  su pokazali veliki interes tokom trajanja evenata, posebnu pažnju i interesovanje građani su pokazali za ix35 i  i30 koji su ujedno Hyundaievi  najprodavaniji modeli.

 

Građani Banjaluke  4. i 5. aprila  (petak i subota) - plato robne kuće Boska, imati priliku da testiraju Hyundai vozila, te da budu dio ovog veličanstvenog Hyundaievog putovanja koje se odvija u zemljama širom svijeta. Možda baš neko od vas bude sretni dobitnik ovog veličanstvenog putovanja koje  pored hotelskog smještaja, avio karata uključuje i Hyundaiev ekskluzivni hospitality program, a za one s malo manje sreće svakako postoje utješne nagrade. Pored testnih vožnji i mogućnosti učešća u nagradnoj igri,  svi zaintersirani moći će se zabaviti  i slikati sa Fulecom, zvaničnom maskotom FIFA svjetskog prvenstva u Brazilu, kao i figurama brend ambasdora Hyundai-a u prirodnoj veličini Kaka-e i Casilassa.

 

Pozivamo sve na druženje u Banjaluci, iskoristite priliku i iskušajte svoju sreću. Naravno ukoliko neko od zainteresiranih ne bude u mogućnosti da nas posjeti tokom samog eventa, svakako testne vožnje će moći obaviti prijavom i dolaskom u Autoplus Hyundai-ev salon u Banjaluci koji se nalazi u Ulici srpskih branilaca bb. Napomena za učešće u nagradnoj igri, odnosno testnoj vožnji da pravo za istu imaju svi zainteresirani koji od  15. marta do 10. maja obave  testnu vožnju sa željenim vozilom u bilo kojem od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini, uz preduslov da posjeduju validnu vozačku dozvolu i minimalno tri godine vozačkog iskustva.

 

To nije sve! Tokom trajanja nagradne igre Hyundai je spremio specijalne akcijske cijene za svoje najprodavanije modele,  pa tako i30 u benzinskoj varijanti možete kupiti sa popustom od 3.500 KM (21.850 KM sa PDV-om), a i30 u dizelskoj varijanti  sa popustom od čak  4.500 KM (25.990 KM sa PDV-om).  Pored toga tu je i specijalna promotivna ponuda za ix35  F/L  model  od 32.950 KM za 1.6 GDI motor. Za više informacija o akciji i samim uslovima finansiranja posjetite Hyundai ovlaštene salone širom BiH.

 

Posjetite nas i iskoristite jedinstvenu priliku da odete u Brazil i da dođete do „Best Buy“ modela po najpovoljnijoj cijeni.

Datum objave: 03/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook