Naslovna > Automobili > Citroen > C4 > CITROËN ističe svoje vrline

Salon automobila u Frankfurtu

CITROËN ističe svoje vrline

Već više od 95 godina, CITROËN zna kako iznenaditi i rušiti ustaljena automobilska pravila svojom smjelošću i kreativnošću, nudeći automobile usklađene s vremenom u kojem nastaju, jedinstvenog stila, udobne i jednostavne za upotrebu ...

Riječ je o posve drukčijem načinu osmišljavanja automobila koji se ne zaustavlja samo na proizvodima, nego se širi i na usluge i prodajno-servisnu mrežu, ne bi li svojim kupcima ponudio jednostavnost i bezbrižnost. CITROËN danas u sve to unosi posve jedinstven duh. Nakon odnesene pobjede u WTCC-u, CITROËN je na tržištu konkurentan više nego ikad prije. A na Frankfurtskom salonu automobila možete svjedočiti njegovim sljedećim ambicijama:

 

ODVAŽNI I KREATIVNI KONCEPTNI AUTOMOBILI

Povodom Međunarodnog salona automobila u Frankfurtu, CITROËN svoju viziju automobila izražava s dva konceptna vozila upečatljvog stila:
- svjetska premijera: konceptni automobil CACTUS M kroz koji CITROËN nudi svježu i energičnu inačicu modela C4 Cactus, automobil jedinstvenog dizajna i ličnosti. Predstavljen je kao „outdoor” izvedba, vedrog duha i okrenut zabavi, a preuzima duh legendarnog modela Méhari te se savršeno uklapa u vrijednosti marke CITROËN.
- europska premijera:konceptni automobil AIRCROSS, interpretacija je SUV-a marke CITROËN. Prvi put predstavljen u Europi, svojim obrisima pokazuje da ima potencijal da na svjetskom nivou postane dio visoke klase novopozicionirane Marke. CITROËN time potvrđuje svoj identitet i kreativnost koji ne prestaju iznenađivati.

Datum objave: 09/09/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook