Naslovna > Automobili > Citroen > DS3 > Citroen podržava ljubav

Povodom Dana zaljubljenih

Citroen podržava ljubav

Što bi bilo kad bi ljubavna priča započela oko jednog CITROËNa? Povodom Valentinova, CITROËN organizira neviđenu speed-dating večer u međunarodnom izlogu na Champs-Elysées, C_42.

Stotinjak fanova marke CITROËN*, slobodnih duša, mogu doći 14. veljače i podijeliti svoju strast za automobile u C_42 i možda se zaljubiti na prvi pogled. Sudionici će imati priliku na taj dan, započeti raspravu o DS liniji (CITROËN DS3, DS4 ili DS5) i uživati u privatnoj atmosferi u jednom od najljepših mjesta na aveniji Champs-Elysées.

 

Prijave su otvorene na aplikaciji ‘CITROËN LOVERS’ na francuskoj CITROËN Facebook® stranici (www.facebook.com/Citroen.France).Na Valentinovo, dvije grupe susrest će se u C_42 uz koktel: prva u 17h za one od18 do 28 godina i druga u 20h za one starije od 28 godina. Kako bi se olakšao susret, muškarci i žene mogu zajedno sjesti u izložena vozila ili proživjeti iskustvo bogato senzacijama u 4D kinu.Za sve one koji nisu imali prilike sudjelovati na ovom pariškom događaju, Facebook® aplikacija ‘CITROËN LOVERS’ obećaje da će ih potaknuti na susrete. Moći će pregledati različite profilie zaljubljenika u automobile i poslati privatne poruke. I tko zna, možda zaljubljenik u Spaček (CITROËN 2CV) otvori svoje srce obožavateljice CITROËN DS3…

 

 

Datum objave: 10/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook