Naslovna > Automobili > BMW > X6 > Dizajniran za ljubitelje M podbrenda

BMW X6 M Edition model

Dizajniran za ljubitelje M podbrenda

Automobil je u potpunosti uređen u sportskom stilu, kako vani, tako i u putničkoj kabini...

BMW je i zvanično predstavio poslasticu, koja će svakako da se dopadne svim ljubiteljima M podbrenda. Riječ je o modelu XD6 M Edition, koji je u potpunosti uređen u sportskom stilu. Prednji dio sačinjen je od ugljeničnih vlakana, a u svemu time se ističe i crna, matirana rešetka motora.

 

Sportski ugođaj daju i lagani, 21-inčni aluminijumski točkovi. Ovaj BMW-ov crossover, takođe je opremljen sa zadnjim spojlerom, koji je takođe izrađen od ugljeničnih vlakana. Po svemu tome možemo da zaključimo da je automobil u potpunosti uređen u sportskom stilu.

 

Upravo takav stil vozila prisutan je i u putničkoj kabini, gdje dominiraju Black/Mugello Red kombinacija boja, pri čemu su svi elementi presvučeni kožom. Uz sve to, tu su i Merino kožna sjedišta, te Piano Black ukrasi.

 

Koji motor će da pokreće ovaj automobil zasada sa sigurnošću niko ne može da tvrdi, ali pretpostavlja se da će riječ biti o twin-turbo 4.4 litarskom V8 motoru, koji će da razvija 555 KS, te 680 Nm obrtnog momenta. To bi ovom automobilu trebalo da omogući da ubrza do 100 km/h za 4.7 sekundi, te da dostigne brzinu koja je ograničena na 250 km/h.

 

Proizvešće se tek 100 jedinica ovog modela, po cijeni koja zasada nije poznata. 

Datum objave: 24/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook