Naslovna > Teme > Do 15% povoljnija dodatna oprema
FOTO GALERIJA (20)

Prodajna akcija Porsche BH

Do 15% povoljnija dodatna oprema

Vlasnici Volkswagen, Audi, Seat i Škoda vozila do 30. juna imaju mogućnost da u okviru akcijske ponude kupe širok asortiman dodataka za njihova vozila uz popust do 15%...

 

 

Kompanija Porsche BH, kao ovlašteni distributer svih vozila iz Volkswagen koncerna, pripremila je posebnu akcijsku ponudu širokog asortimana proizvoda dodatne opreme za sve brendove iz ove Grupacije. Vjernim kupcima će sada aluminijumski naplaci, senzori za parkiranje, lyfestyle proizvodi, sredstva za njegu vozila i mnogi ostali dodaci biti dostupniji po 15% nižim cijenama, a ponuda će biti aktuelna sve do 30.06.2017. godine i dostupna kod svih ovlaštenih partnera na teritoriji cijele BiH. Pozivamo naše kupce da do kraja juna iskoriste pogodnost nabavke Audi, Škoda, Volkswagen i Seat dodatne opreme po do 15% povoljnijim uslovima. Za svaki od navedenih brendova smo pripremili posebnu paletu proizvoda kako bi se vaš limeni ljubimac razlikovao od drugih i sijao punim sjajem – izjavio je Samir Duraković, Porsche Sarajevo.

Predstavnici Porsche BH poseban naglasak stavili su na krovne nosače za sve brendove vozila budući da dolaze lijepi ljetni dani i sezona godišnjih odmora je pred vratima. Baš zato što je ponuda raznovrsna i specifično kreirana za svaki brend, topla preporuka je da posjetite ovlaštene partnere i raspitate se o ponudi, a svi detalji dostupni su i na službenim webstranicama pojedinačnih brendova: audi.ba, volkswagen.ba, seat.ba i škoda.ba. - Lijepo je znati da možete biti drugačiji - poručuju iz Porschea BH.

Datum objave: 15/06/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook