Naslovna > Automobili > Renault > Captur > Dostupne specifikacije novog Renault Captur

Renault Captur

Dostupne specifikacije novog Renault Captur

Druga generacija Captur modela donosi više prostora, nove tehnologije i efikasniji Plug-in hibridni pogonski sistem...

Nova generacija Renault Captur modela naći će se u prodati od Februara 2020. Sa njim Renault cilja da učvrsti svoju poziciju na tržištu kompakt krosovera. U standardnom paketu naći će se 17-inčni čelični naplatci, automatski brisači vjetrobranskog stakla, automatska kontrola klime, kožom obložen upravljač automobila, 4.2-inčni TFT monitor postavljen kod mjerača i 7-inčni ekran sa podrškom za Apple CarPlay i Android Auto. Takođe, kupci će dobiti i sistem ozvučenja sa 4 zvučnika, elektronski podizači prednjih i zadnjih stakala, a dolazi i standardni siguronosni paket. Novi Captur je 110mm duzi, 20mm širi i neznatno viši od njegovog prethodnika, nudeći više mjesta na zadnjoj klupi. Zapremina prtljažnog prostora je veća za 81 litar.

 


Dostupni će biti Captur Iconic i Captur S verzije, koje nude mnoge dodatke u opremi od kojih bi izdvojili 17-inčne aluminijumske naplatke, parking senzori na zadnjoj strani automobila (i na prednjoj u S verziji), satelitsku navigaciju i uzdužne krovne nosače. Captur S dodatno nudi i kombinaciju većin ekrana kao i kameru za vožnju unazad.

 


Novi Captur se bazira na novoj CMF-B platformi koja mu pored mogućnosti povećanih dimenzija i poboljšanja kod upravljanja omogućava i integraciju Plug-in hibridne pogonske varijante, koja će se na tržištu naći nešto kasnije. Od Februara u ponudi će biti verzije sa 1.0 litarskim trocilindričnim benzinskim motorom sa 99ks, dvije varijante 1.3 litarskog četvorocilindričnog bensiskog motora sa 129ks i 153ks, a od dizel varijanti na raspolaganju će biti 1.5 litarski četvorocilindrični motori sa 95ks i 115ks.

Datum objave: 18/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook