Naslovna > Vijesti > eDrive sa mnoštvom unapređenja

BMW predstavlja unaprijeđeni Concept X5 eDrive model

eDrive sa mnoštvom unapređenja

Model karakteriše plavo, ambijentalno svjetlo kao i transparentni poklopac...

Kompanija BMW je predstavila svoj unaprijeđeni Concept X4 eDrive, koji će svoj zvanični debi imati u toku održavanja ovogodišnjeg sajma automobila u Njujorku. Imajući u vidu činjenicu da izgleda identično kao i koncept koji je prikazan u toku održavanja ovogodišnjeg sajma automobila u Frankfurtu, unaprijeđeni eDrive odlikuje i velik broj dodatnih unaprijeđenja.

 

Kada govorimo o dizajnu ovog automobila, ovaj model odlikuje Silverflake boja eksterijera, sa BMW i Blue akcentima, a dodati su i novi krovni klizači kao i set 21 – inčnih aluminijumskih točkova. Pored toga, ovaj model karakteriše i plavo, ambijentalno osvjetljenje, kao i transparentni poklopac, koji omogućava ljudima da vide bateriju velikog kapaciteta.

 

Pored svega ovog što smo naveli, tu je i BMW ConnectedDrive sistem, koji pomaže u maksimizovanju vremena koje automobil može provesti u vožnji na električni pogon. Za njega je zdaužen plug-in hibridni pogonski agregat, koji podrazumijeva 245 KS TwinPower Turbo četvorocilindarski benzinski motor, 95KS elektromotor i litijum-jonska baterija. 

Datum objave: 11/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook