Naslovna > Vijesti > Ekskluzivna oprema za najzahtjevnije kupce

2015 Fiat 500 Cult model

Ekskluzivna oprema za najzahtjevnije kupce

Novi Fiat 500 Cult dostupan je sa 1.3 MultiJet II turbodizel motorom...

Fiat 500 Cult nova je najviše pozicionirana verzija gradskog mališana 500, koja se ističe po ekskluzivnom nivou stila tehnoloških sadržaja i performansi. Ovaj gradski autić „bez mane“ je za sve najzahtjevnije kupce, koji žele ovaj model da posjeduju. On je dostupan i u vidu klasične verzije, ali i u vidi kabrioleta, naravno, uz potpuno nove i ekskluzivne pakete opreme.

 

 

Specifičan gradski automobil i sve ove inovacije savršeno su se uklopile u jednu cjelinu. Ovaj model će, između ostalog, da bude dostupan u novoj boji karoserije Lattementa Green zelenoj, pri čemu je u ovom slučaju, ona dostupna u paketu sa elegantnim krovom.  Jedan dio je napravljen od fiksnog stakla, a drugi je u sjajnoj, crnoj boji. Pored toga, kupci ovog modela mogu da se odluče za verziju sa kućištima spoljnih retrovizora, koja su dostupna u sjajnoj crnoj ili hromiranoj varijanti. Uz sve to, tu si i 16-inčni sjajni, crni točkovi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skoro pa isti, moderan i specifičan stil, možemo da pronađemo i u kabini automobila. Tu su potpuno nova kožna sjedišta, a možete da birate između crne, crvene kože, te kože boje duvana, odnosno neke blago sive. Sve ove boje savršeno se uklapaju sa istom boje komandne table, kao i bojom karoserije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored sivih ovih pogodnosti, potencijalni kupci ovog automobila mogu da računaju na kolekciju dodatne opreme koju je kreirala kompanija Mopar. Naime, u ovom paketu opreme dostupni su proizvodi koji su posebno dizajnirani za ovaj model. Tu spadaja hromirana oprema za eksterijer, A –bar za prednji branik, te sepcijalni ukrasni centri za točkove, te još mnoštvo novih detalja.

 

Novi 500 Cult dostupan je sa 1.3 MultiJet II trubodizelašem, koji razvija 95 i 69 KS, 1.2 motorom koji raspolaže sa 85 KS, te0.9 TwinAir Turbo benzincem, koji je potpuno novi, i koji razvija 105 KS. 

Datum objave: 03/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook