Naslovna > Vijesti > Eksluzivno: enterijer nove Fabije

Škoda

Eksluzivno: enterijer nove Fabije

Prije nekoliko dana Škoda je pokazala kako će izgledati nova Fabija, a sada vam eksluzivno donosimo pogled na unutrašnjost ovog automobila

Ovo su eksluzivne fotografije unutrašnjosti nove Fabije. Kao što možemo vidjeti Fabija će dobiti potpuno novi enterijer, koji izgleda elegantno. Istina, ovo su fotgrafije vjerovatno najopremljenijeg modela, pa sve izgleda skladno, stoga u nižim paketima opreme treba očekivati manjak nekih od elemenata.

 

Fabija, kao što vidimo sa fotografija, ima startovanje agregata bez ključa, start-stop sistem, parking senzore, novu instrumen tablu, grijanje sjedišta, novu klimatizaciju, te touch display. Zanimljivo je da pomoću  MirrorLink tehnologije svoj pametni telefon možete spojiti sa Fabijom, a putem interneta (kada niste u automobilu) na telefonu će vam se ispisivati podaci kao što su potrošnja goriva, prosječna brzina i sl. Fabija u unutrašnjosti nudi i dodatne milimetre prostora, a prtljažnik će nuditi 330 litara u osnovnoj konfiguraciji te 1150 l kada su sjedišta spuštena. Podsjećamo, premijera Škode Fabije zakazana je za Salon automobila u Parizu. 

 

 

 

 

 

 

 

Datum objave: 26/08/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook