Naslovna > Vijesti > Enterijer novog SUV modela

Škoda

Enterijer novog SUV modela

Kompaktni Kamiq ćemo imati priliku premijerno da vidimo na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi, međutim češki proizvođač je odlučio da prije same premijere otkrije kako izgleda unutrašnjost novog modela...

Enterijer novog  SUV-a stiže sa minimalističkim dizajnom, slično rješenje prisutno je kod nedavno predstavljene Škoda Scale. Na fotografiji se može vijdjeti model sa skupljim paketom opreme, što sa sobom donosi centralno postavljen ekran multimedijalnog sistema dijagonale 10,2 inča.

 


Instrument tabla je takođe slična onoj kao u Scala modelu, a zadržana je i klasična poluga ručne kočnice. Prema navodima proizvođača tu je i ambijelntalno osvjetljenje dostupno u bijeloj, crvenoj i boji bakra, koje će naglasiti tonove enterijera i kontrast šavova na sjedištima. Automobil stiže na VW mehaničkoj platformi, međuosovinsko rastojanje iznosi 2.651 mm, pa će se u unutrašnjosti naći sasvim dovoljno prostora za komfornu vožnju. Premijerno predstavljanje modela Škoda Kamiq najavljeno je na Sajmu automobila u Ženevi.

Datum objave: 06/02/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook