Naslovna > Polovni automobili > Ford > Kuga > „Fejslift“ uhvaćen na kameri i renderovan

Ford Kuga

„Fejslift“ uhvaćen na kameri i renderovan

CarSpyMedia kanal na YouTube-u nas vodi u Njemačku gdje Ford testira svoju osvježenu Kugu. Auta su većinom prekrivena kamuflažnom folijom, ali ono što se svakako vidi su vitkija prednja svjetla i restilizovana rešetka hladnjaka. Izmjene su vidljive takođe i na poklopcu motora. Nazad, dizajn nije drastično promijenjen...

Aktuelna generacija Forda Kuge je sveprisutan automobil na mnogim tržištima, a uskoro bi mogao da doživi pravo osvježenje u dizajnu. Ono što znamo je da je još uvijek u razvoju a u medijima su se pojavile špijunske fotografije i video dva prototipa koje su testirali na javnim cestama u Njemačkoj. No, to nije sve. Kolesa.ru nije propustila priliku da izrenderuje špijunske fotografije u nadi da će tako izgledati nova Kuga.

 

 


Automobil izgleda mnogo osvježeniji i atraktivniji od aktuelnog modela. Široka prednja rešetka hladnjaka kombinovana s novim prednjim svjetlima daje moderniji izgled, a sa novijim dizajnom točkova i širim izborom boja ovaj automobil će biti znatno estetski unaprijeđen. Što se tiče samih agregata ne očekujemo neku veliku promjenu, a u pomenutom videu jedan od prototipova zvuči kao da ga pokreće dizelski motor.

Datum objave: 21/03/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook