Naslovna > Vijesti > HTC One najbolji pametni telefon u 2013. i 2014. godini

Novi standardi u svijetu pametnih telefona

HTC One najbolji pametni telefon u 2013. i 2014. godini

Zahvaljujući svom jedinstvenom, a prije svega elegantnom izdanju, HTC One je proglašen za najbolji pametni telefon…

HTC, globalni lider u pogledu inovacija i dizajna mobilnih uređaja, godinu dana poslije predstavljanja HTC One uređaja, ne prestaje dobijati najviša priznanja koja potvrđuju vodeće mjesto ove kompanije u oblasti mobilnih komunikacija. Zahvaljujući elegantnom dizajnu, superiornim audio karakteristikama i impresivnoj funkcionalnosti, HTC One je proglašen za najbolji pametni telefon u okviru Global Mobile Award događaja na Svjetskom kongresu mobilne telefonije 2013. godine u Barseloni.

 

Dobitnik je nagrade Najbolji napredni pametni telefon 2013-2014, koju dodjeljuje EISA (Evropsko udruženje za sliku i zvuk), zatim zlatne medalje za dizajn i inovacije na sajmu Computex Taipei, te niza recenzija s maksimalnih pet zvjezdica i uredničkih priznanja širom svijeta. Time je HTC One zvanično postavio nove standardeu svijetu pametnih telefona koji će u skorijoj budućnosti svi pokušati da nadmaše.

 

HTC one - iskustvo korišćenja na najvišem nivou

 

Prednjom stranom telefona dominira 4.7-inčni 1080p Super LCD 3 ekran oko kog se nalazi tanki crni okvir, koji se savršeno uklapa u prednju stranu aluminijskog kućišta. Opremljen je privlačnim quad - core procesorom sa 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, od čega je dostupno 25 GB. Ono što ovaj telefon čini posebnim jeste činjenica da uz operativni sistem  Android 4.1 Jelly Bean, HTC ima i sopstveni grafički korisnički interfejs ‘Sense’ koji nudi jedinstveno iskustvo. Izdvajamo ‘BlinkFeed’ koji za vas prikuplja najsvježije sadržaje iz relevantnijih i zanimljivijih izvora, a vaš početni ekran ispunjava personalizovnim nizom aktuelnih vijesti, novosti s društvenih mreža, fotografija i videa.

 

Fantastnične “zoe” fotografije

 

Glavna kamera ima 4 megapiksela i nudi UltraPixel senzor sa znatno poboljšanom osjetljivošću na svjetlo. HTC Zoe omogućava korisnicima da snimaju fotografije visoke rezolucije koje oživljavaju kroz fragmente koji traju po tri sekunde. Ove „zoe“, fotografije i video snimci se prikazuju na jedinstven način koji oživljava vašu multimedijsku galeriju. Automatski se kreiraju integrisani video klipovi o svakom događaju zabilježenom putem „zoe“, fotografija i video snimaka uz muzičku podlogu i profesionalnu montažu, prelaze i efekte.

 

Ovi video klipovi se mogu postavljati uz različite teme i mogu se dijeliti na društvenim mrežama  Da bi omogućio ovo inovativno iskustvo korišćenja kamere, HTC je razvio novu kameru, koja sadrži sočivo najbolje u svojoj klasi, sa f/2.0 otvorom blende, kao i najnapredniji senzor sa UltraPixel tehnologijom koja prikuplja 300 posto više svetla od tradicionalnih senzora u kamerama pametnih telefona. Dodatno, samo jedan dodir ekrana vas dijeli od savršenog auto-portreta ili video snimka, uz pomoć prednje kamere sa širokougaonim objektivom koja podržava snimanje 1080p videa. HTC UltraPixel kamera dodaje mnogo drugih mogućnosti i efekata, kao što je unapređena 360' panorama, vremensko sekvenciranje i uklanjanje objekata.

 

Po prvi put na pametnim telefonima

 

HTC Boom Sound uvodi po prvi put na mobilnom telefonu prednje stereo zvučnike sa zasebnim pojačalom i izuzetnim full HD ekranom koji korisnike uranja u svet muzike, video zapisa, igara. HDR snimanje koristi napredne duple mikrofone i obradu zvuka kako bi se zabilježio čist, bogat zvuk koji video snimci visoke definicije uistinu zaslužuju.

Ovaj  jedinstveni Htac One telefon u m:tel ponudi možete  naći u crnoj, sivoj ili crvenoj boji  po preporučenoj cijeni od 49 KM u tarifama Bez limta 80 i Moj Mix 80.

Datum objave: 15/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook