Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Hyundai bliže banjalučanima

Hyundai

Hyundai bliže banjalučanima

Kuća Auto Plus, zastupnik i serviser vozila korejskog proizvođača Hyundai za banjalučku regiju, organizovala je sada već tradicionalnu manifestaciju pod nazivom „Hyundai dani otvorenih vrata“...

U banjalučkoj kući Auto Plus, tokom manifestacije „Hyundai dani otvorenih vrata“ starim i novim kupcima, ali i ostalim ljubiteljima Hyundai vozila uz ugodnu atmosferu ponuđena je mogućnost testnih vožnji gotovo svih modela korejskog proizvođača. Iz Hyundaieve bogate palete, najviše pažnje okupljenih gostiju izazvali su novi kompakt i30, luksuzni i40, Elantra i naravno SUV ix35, koji iako je predstavljen prije tri godine i danas plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

 

""Jedna od posebnosti manifestacije “Hyundai dani otvorenih vrata”, je ta da je potencijanim kupcima Hyundai vozila, uz akcijske cijene, ponuđena i mogućnost finansiranja, tačnije kupovina vozila na kredit ili lizing. Naime, Hyundai je u saradnji sa Volksbankom potencijanim kupcima ponudio mogućnost kupovine vozila uz gotovinski kredit u visini do 40.000 KM, uz rok otplate do pet godina sa kamatnom stopom od 7,45%. Istovremeno, i u saradnji sa VB Leasingom lansirana je prodajna akcija, a bez obzira na kakvu pogodnost se kupac odluči, dobija gratis kompletnu prvu registraciju, putničko-zdravstveno osiguranje, te zimski paket autokozmetike. Svakako treba spomenuti da se aktuelna akcija odnosi na nova i polovna putnička vozila, a traje do 30. novembra ove godine.

 

Veliki broj gostiju kuće Auto Plus imao je priliku i da isproba gotovo sve aktuelne modele ovog proizvođača, ali najviše pažnje izazvao je i30, koji u našoj zemlji startuje po akcijskim cijenama od 22.450 KM, koliko košta početna benzinska 1.4 Intro Edition verzija, dok je za bogato opremljeni dizelski 1.6 CRDi iStar model potrebno izdvojiti 28.990 KM. Sadašnjim vlasnicima Hyundai automobila tokom samog trajanja manifestacije ponuđen je besplatan servisni pregled po kontrolnoj listi koju predlaže proizvođač. Manifestacija “Hyundai dani otvorenih vrata” i ovaj put je ispunila očekivanja jer je banjalučanima ponudila mogućnost da se bliže upoznaju sa aktuelnim Hyundai vozilima, koji se osim neupitnog kvaliteta mogu pohvaliti i pristupačnim cijenama, kao i velikodušnom garancijom od pet godina.

Datum objave: 12/10/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook