Naslovna > Vijesti > Hyundai obezbjedio 350 vozila

Euro 2012

Hyundai obezbjedio 350 vozila

Već 12 godina Hyundai je partner UEFA-e, te je kao sponzor ovogodišnjeg Europskog prvenstva u fudbalu obezbjedio brojna vozila neohphodna da takmičenje funkcioniše besprijekorno

Euro 2012. je uveliko u toku, utakmice prvog kola su iza nas. Za sada  u Ukrajini i Poljskoj sve funkcioniše besprijekorne, a tome je sigurno pomogao i Hyundai koji je za ovo prvenstvo obezbjedio čak 350 vozila. 

 

U vozilima Hyundai-a prevoze se timovi, VIP zvanice, sponzori ali i službena lica te organizatori. Prilikom otvaranja prvenstva Hyundai je otkrio poseban autobus na kojem je ispisan slogan kompanije. Osim njega tu su još Equus, Genesis, ix55, Santa Fe ix35, i40 zajedno sa Elantrom, i45, novim modelom 130 a od 350 vozila čak je 200 iLoad kombija, koji su i najfunkcionalniji za ovakav događaj.  Osim automobila Hyundai je manifestaciju pomogao na još jedan značajan način: pomaganjem u izgradnju Hyundai željezničke brze pruge između  Kijeva, Lviva, Donetska i Kharkiva. Korejski proizvođač automobila potvrdio je da će biti glavni sponzor i narednog Europskog prvenstva koje se igra 2016. godine¸a na kojem ćemo, nadamo se, bodriti i fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Datum objave: 12/06/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook