Naslovna > Vijesti > Hyundai servisna klinika

Zimska servisna akcija

Hyundai servisna klinika

U toku Hyundai servisne klinike možete pregledati svoje vozilo počevši od 10 KM po preporučenoj Hyundai check listi od 17 tački...

Ne oklijevajte pripremite vaše vozilo za zimu. Hyundai već tradicionalno organizira zimsku servisnu akciju širom  BiH u svim ovlaštenim servisnim centrima tokom oktobra.  Akcije poput ove služe jednostavno da pripremite vaše vozilo za zimu, da budete mirni i odagnate sve sumnje, te da sigurno krenete na put bez obzira koliko dug bio ispred vas. Hyundai preporučuje prema tome da planirate vaše putovanje na vrijeme i posvetite dodatno vrijeme vašoj sigurnosti. Hyundai servis i originalni dijelovi su razvijeni da obezbjede optimalnu sigurnost i performanse vašeg vozila.

 

U toku Hyundai servisne klinike možete pregledati svoje vozilo počevši od 10 KM po preporučenoj Hyundai check listi od 17 tački.  U slučaju da izvršite  popravku u našem servisu ovaj pregled za vas će biti besplatan.

Hyundai također u sklopu servisne klinike nudi 10 % popusta na originalne rezervne dijelove (»Ne zaboravite da ugradnjom originalnih rezervnih dijelova štedite na popravkama.«)  i dodatnu opremu također, te 15 % na mehaničke sklopove (setovi kvačila, setovi zupčastog remena, disk pločice..), a poseban popust se odnosi na dijelove za starija vozila i iznosi 40 %. Servisiranjem vašeg vozila tokom klinike ostvarujete pravo na dodatni popust od  10 % pri zakazivanju termina za naredni  servis.

 

Pored svega nemojte zaboraviti slijedeće bez obzira kakvi su uslovi na cesti krenite na vrijeme i usporite. Smanjena brzina je ključ sigurnog putovanja pri klizavim uslovima na cesti. Posvetite posebno vrijeme vašoj sigurnosti i pregledajte vaše vozilo.

Servisna klinika važi od 1. oktobra do 31. oktobra u cijeloj ovlaštenoj servisnoj mreži Hyundai-a u BiH

Datum objave: 27/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook