Naslovna > Automobili > Citroen > Berlingo > Idealno vozilo za bijeg

Citroen Berlingo Mountain Vibe

Idealno vozilo za bijeg

Novi Citroen Berlingo bit će predstavljen 3. marta na Ženevskom salonu. Nekoliko dana prije njegova otkrivanja u serijskoj izvedbi, otkriva se kao konceptni automobil pun optimizma i energije …

Na Ženevskom salonu, novi CITROËN Berlingo dostupan je u energičnoj i razigranoj izvedbi. Mountain Vibe koncept poziva na intenzivno proživljavanje svakog trenutka i prije svega na boravak u prirodi, rekreaciju i radost uživanja u životu punom praktičnih rješenja i doživljaja. Svjež je i funkcionalan te otvara sve mogućnosti za bijeg i slobodu.
Svojim odvažnim vanjskim izgledom, Berlingo Mountain Vibe koncept pobuđuje želju za vožnjom najegzotičnijim putovima. Jedinstveni potpis automobila, reljefne linije kojima je ukrašena karoserija pozivaju na skretanje s utabanih staza i na vožnju planinama. Originalni grafički detalji u jarko ružičastoj Pink boji ističu osobine ovog konceptnog automobila. Ta ružičasta Pink boja zaokružuje i svjetla za maglu te se savršeno slaže sa zelenom bojom karoserije Mountain Grey i s njom čini istodobno nježan, svjež i optimističan spoj boja.

 

Vanjski stil upotpunjen je ojačanim blatobranima i donjim dijelom karoserije. Njegove gume opremljene su ružičastim lancima za snijeg, a krovni nosači presvučeni su pjenastim materijalom u ružičastoj Pink boji. Svi ti elementi daju mu izgled veselog, modernog i tehnološki naprednog pustolova. Budući da je opremljen sistemom Grip Control, lako se može zamisliti kako se penje švicarskim planinama s prostranim prtljažnikom punim opreme za rekreaciju u visokim planinama: penjanje, snowboarding ili hodanje po snijegu.

 

U unutrašnjosti sjedišta su presvučena jednostavnom i tehnički naprednom tkaninom sive boje Liberia ukrašenom šavovima ružičaste Pink boje. Unutrašnje je uređenje istodobno jednostavno i elegantno. Dašak boje na tepisima osvjetljuje kabinu i naglašava ugodan karakter automobila Berlingo Mountain Vibe concept. Putnici cijene osvijetljenost i pogled na vanjski svijet koji donosi ostakljen krov Modutop i velikodušno otvaranje stražnjeg dijela vozila. Berlingo Mountain Vibe koncept je praktičan i domišljat te donosi vitalnost i svježinu novom modelu Citroen Berlingo, neprestano obnavljana referenca vozila za razonodu. U tom automobilu možete pobjeći i uživati te stvoriti nezaboravne uspomene.

 

Datum objave: 17/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook