Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Igraj i osvoji karte

Red Bull Showrun

Igraj i osvoji karte

Igra Red Bull All Terrain, namijenjena mobilnim telefonima, funkcioniše vrlo jednostavno i pokreće se direktno na web stranici Red Bull-a...

Uoči spektakla u Sarajevu, pokrenuto je nagradno takmičenje pod nazivom „Red Bull All Terrain trka“. U ovom takmičenju, igrači mogu pokazati svoje vozačke vještine u svijetu gaminga i osvojiti sjajne nagrade. Vozači Red Bull Racinga su dosad vozili bolide Formule 1 na raznovrsnim terenima, uključujući pustinju, seoske puteve, plaže i čak planine prekrivene snijegom. Sada, fanovi Formule 1 i ljubitelji igara imaju priliku da se iskušaju u sličnim izazovima u virtuelnom svijetu i osvoje nagrade.

 

 

 


Igra Red Bull All Terrain, namijenjena mobilnim telefonima, funkcioniše vrlo jednostavno i pokreće se direktno na web stranici SPREMNI ZA ALL TERRAIN UTRKU? na redbull.com. Igračima su ponuđene četiri mape - grad, pustinja, plaža i zima - svaka s specifičnim izazovima za upravljanje F1 bolidom. Nakon odabira mape, cilj je izbjegavati prepreke i postići što bolji rezultat. Igrači mogu započeti s omiljenom mapom, ali ih kasnije očekuju i drugi izazovi.

 

 

 

 

Za ubrzanje bolida koristi se lijevi palac, dok se automatsko kočenje aktivira otpuštanjem dugmeta na ekranu mobitela. Desni palac se koristi za skretanje bolida lijevo i desno. Na kraju svake od navedenih mapa nalazi se kolekcionarski predmet koji treba sakupiti kako bi bolid bio spremniji i dinamičniji za sljedeću trku. Ključ uspjeha u igri je postići optimalnu ravnotežu između brzine i preciznosti, te izbjegavati prepreke kako biste ostvarili dodatne bonuse. Štoperica će mjeriti vaše vrijeme tokom trke. Tri najbolja igrača imaju priliku osvojiti posjetu F1 Paddocku, kao i mjesta u Fun Pit zoni za promatranje spektakularnog događaja Red Bull Showrun, koji je zakazan za 9. jun u Sarajevu (uz pratnju jedne osobe).

 


Za igrače koji zauzmu pozicije od 4. do 13. mjesta, predviđena je dukserica F1 ekipe Red Bull Racing, koja će dodatno upotpuniti njihov outfit za uživanje u Red Bull Showrunu. Takođe će dobiti limitirano izdanje energetskog napitka Red Bull, nazvanog Red Bull Racing 4pack, koji će im pomoći u podizanju energije i gasenju žeđi tijekom događaja. Igrači koji se nađu na konačnoj tablici između 14. i 23. mjesta osvojiće kačket Red Bull Racinga, takođe uz Red Bull Racing 4pack. Čak ni igrači koji zauzmu pozicije od 24. do 40. mjesta neće ostati praznih ruku, jer ih čeka utješna nagrada - spomenuti Red Bull Racing 4pack.

Datum objave: 29/05/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook