Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Italijanski brend nastupa na Sajmu automobila u Briselu 2023

Alfa Romeo

Italijanski brend nastupa na Sajmu automobila u Briselu 2023

Stoto izdanje belgijskog Sajma automobila predstavlja idealnu pozornicu za debi novih modela Giulia i Stelvio, oličenja „bezvremenog dizajna“ koji je karakterističan za italijanski brend.

Alfa Romeo učestvuje u 100. izdanju Sajma automobila u Briselu, prvom međunarodnom događaju ove godine koji okuplja sve važne automobilske brendove. Za ovaj italijanski brend, to je prilika da prvi put predstavi nove Giulia i Stelvio modele, koji su evoluirali u pogledu stila i tehnologije. Zvijezda Alfa Romeo štanda je Tonale, u verzijama Hybrid i Plug-In Hybrid Q4. Tonale predstavlja preokret u procesu „od nula do nula“ brenda, u okviru koga će Alfa Romeo postati najbrži brend na svjetskoj automobilskoj sceni koji će preći put od nula elektrifikovanih vozila (početak 2022.) do kompletne game vozila sa nultim emisijama u 2027.

 

 

 


Konačno, na radost posjetilaca međunarodnog Sajma automobila, tu će biti i model Alfa Romeo 33 Stradale iz 1967. godine, ikona stila i inspirativna muza i najvažnija referentna tačka za dizajnere centra Centro Stile Alfa Romeo. Naširoko prepoznat kao jedan od najljepših automobila ikada dizajniranih, on predstavlja prototip 33-road automobila koji pripada Alfa Romeo muzeju u Areseu. Kao kruna sajma, 33 Stradale krasiće štand inače prepun novina, i ne samo to - takođe predstavlja najprestižniji i najvrijedniji automobil na međunarodnom Sajmu automobila u Briselu.
 

Datum objave: 16/01/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook