Naslovna > Vijesti > Izabrana "Najljepša Volkswagen fotografija"

Završena nagradna igra

Izabrana "Najljepša Volkswagen fotografija"

Volkswagen BiH je još jednom pokazao koliko vrednuje mišljenje svih vjernih i budućih fanova oficijelne Volkswagen BiH facebook stranice. Ovog puta, Volkswagen BiH je obradovao dva najkreativnija fana sa po dvije ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Brazil, koja će se održati 28.02.2012. u Švicarskoj.

Naime, igra pod zanimljivim sloganom „Najljepša Volkswagen fotografja“ počela je 17.02.2012. i završila je 22.02.2012. kad se doznalo ko su dva pobjedika i kad su njihove originalne fotografije objavljene na zidu Volkswagen facebook stranice.

 

Svi zainteresovani su mogli učestvovati u ovoj poklon igri na način da pošalju fotografiju njima najljepšeg Volkswagen modela ili neku drugu zanimljivu fotografiju sa Volkswagen motivima, a pobjedu su odnijele fotografije učesnika: Begić Nermana i Pačariz Ermina koje su imale najviše „lajkova“ od strane Volkswagen prijatelja. Pobjednicima su uručene i po dvije Volkswagen majce i dva Volkswagen kačketa kako bi doživljaj utakmice 28. februara bio upotpunjen.Pratite nas na facebooku, jer možda upravo Vi budete sretni i osVWojite neki od poklona u narednim Volkswagen poklon igrama!

 

Datum objave: 24/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook