Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri

Volkswagen

Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri

Izvlačenjem imena sretnih dobitnika završena je velika Volkswagen nagradna igra „Volkswagen CUP modeli, - BiH u Brazilu, Volkswagen u garaži..

U nagradnoj igri mogla su učestvovati sva fizička lica, starija od 18 godina, državljani Bosne i Hercegovine koja su u periodu od 01.01.2014 do 31.08.2014 kupili vozilo iz palete Volkswagen putničkih vozila u ovlaštenom Volkswagen prodajno-servisnom centru.U svrhu konačne potvrde učešća u nagradnoj igri, svi učesnici su bili dužni izvršiti registraciju putem online formulara „Volkswagen CUP modeli“ koristeći pri tome svoje lične podatke. Nagradno izvlačenja se obavilo automatski, metodom slučajnog uzorka u prisustvu komisije od tri člana koja je nadgledala ispravnost izvlačenja nagrade.

 

Druga nagrada otišla je u Kakanj, a sretni dobitnik Fikret Delibašić osvojio je Davida među Golijatima – novi Volkswagen up!, dok je prva nagrada otišla u Tuzlu, a dobitnik i sretni vlasnik novog Volkswagen modela Polo – mjerilo svoje klase je Edin Husić.

Za sretne dobitnike trećeg mjesta ekskluzivni partner kampanje, PETROL  je osigurao 3 nagrade za 3 dobitnika – po jednu PETROL  karticu sa 1.000 litara najkvalitetnijeg Qmax goriva. Sretni dobitnici su:
• Rasema Pinjić
• Marina Zadro
• Haris Saltaga
Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svim vijernim kupcima koji su učestvovali u nagradnoj igri i partneru nagradne igre, firmi Petrol.
 

Datum objave: 02/09/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook