Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Još samo 10 dana je preostalo za prijavu na Red Bull Can You Make It

Prilika za putovanje života

Još samo 10 dana je preostalo za prijavu na Red Bull Can You Make It

...To znači da je krajnje vrijeme za zainteresovane da okupe svoj tim, razmisle o strategiji i prijave se za nezaboravno putovanje koje će ih provesti kroz nevjerovatne krajolike, izazove i iskustva...

Za mlade avanturiste i ljubitelje putovanja, sada je pravo vrijeme za ultimativno životno iskustvo. Red Bull Can You Make It nudi nezaboravnu priliku mladim ljudima iz svih krajeva svijeta da pokažu svoju snalažljivost, kreativnost i izdržljivost putujući od kraja do kraja Europe u roku od sedam dana. Sve što im treba je hrabrost i želja za avanturom! Do prijave za Red Bull Can You Make It 2024 ostalo je samo još 10 dana! Ovo takmičenje nije obično jer umjesto novca, tročlani timovi će biti opremljeni samo limenkama Red Bulla koje će koristiti kao valutu.

 

 

 


Njihov zadatak je putovati preko starog kontinenta koristeći samo svoju snalažljivost, vještinu pregovaranja i kreativnost kako bi stigli do cilja u Berlinu. Očekuju ih izazovi, nevjerovatni prizori i prilike za nevjerovatna prijateljstva. Odabrani timovi iz cijelog svijeta će 21. maja krenuti s jedne od startnih tačaka u Evropi, koje su Amsterdam, Barcelona, Budimpešta, Kopenhagen i Milano. Svaki član tima će predati svoj novac, kreditne kartice i lične mobilne telefone, a nakon toga kreću prema Berlinu s ciljem da stignu na odredište za samo jednu sedmicu.

 


Timovi će kreirati vlastitu rutu i posjetiti različite kontrolne točke u evropskim gradovima, gdje će ih dočekati raznovrsni izazovi za tijelo i duh. Njihov zadatak će biti da što više ispune te izazove, jer pobjednik takmičenja će biti tim koji skupi najviše bodova, a ne onaj koji prvi stigne na cilj. U prethodnim izdanjima "Red Bull Can You Make It?" takmičenja, timovi su doživjeli iskustva iz snova - skakali su iz aviona, prisustvovali sportskim događajima visokog profila, boravili u luksuznim hotelima i još mnogo toga. Limenke Red Bulla postale su vrijedne kao gotovina, telefoni ili rezervacije. Prijave su otvorene do nedjelje, 31. marta ove godine na www.redbullcanyoumakeit.com.

Datum objave: 25/03/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook