Naslovna > Vijesti > „Kako pripremiti vozilo za zimu uz vrhunsko gorivo Q Max?“

Predstavljanje Petrola na ZEPS 2013.

„Kako pripremiti vozilo za zimu uz vrhunsko gorivo Q Max?“

Sudeći po svakodnevnim reakcijama kupaca Petrol BH Oil Company u Bosni i Hercegovini, ponuđeni kvalitet, sigurnost i stabilnost, kao trajna usmjerenost ove kompanije prema kupcima u Bosni i Hercegovini pokazuje da je odabrana putanja ispravna i prepoznata, a za ovo specijalno predstavljanje svi učesnici će imati priliku da prisustvuju prezentaciji na temu „Kako pripremiti vozilo za zimu uz vrhunsko gorivo Q Max?“...

Kompanija Petrol BH Oil Company d.o.o., ove godine učestvuje u ulozi izlagača na 20. generalnom bh. sajmu ZEPS 2013. koji se održava od 01.-05.10.2013. godine.  Petrol BH Oil Company d.o.o. je organizovao, osim predstavljanja na svom štandu u hali „H“ tokom trajanja sajma, i posebnu prezentaciju usluga svoje kompanije za posjetioce sajma i posebne goste u petak, 04.10.2013. sa početkom u 11:00 sati.

 

Sudeći po svakodnevnim reakcijama kupaca Petrol BH Oil Company u Bosni i Hercegovini, ponuđeni kvalitet, sigurnost i stabilnost, kao trajna usmjerenost ove kompanije prema kupcima u Bosni i Hercegovini pokazuje da je odabrana putanja ispravna i prepoznata, a za ovo specijalno predstavljanje svi učesnici će imati priliku da prisustvuju prezentaciji na temu „Kako pripremiti vozilo za zimu uz vrhunsko gorivo Q Max?“.

 

Uroš Bider, direktor Petrol BH Oil Company je povodom učešća i predstavljanja kompanije na ZEPS 2013. izjavio sljedeće: „Sa zadovoljstvom smo odlučili učestvovati na najvećem sajmu u Bosni i Hercegovini ZEPS 2013. jer su njegovi učesnici vrlo zadovoljni rezultatima koji se ostvaruju i svakako jer je idealno mjesto za nas da predstavimo naše usluge i proizvode.  Mi imamo zadatak da konstantno unapređujemo efikasnost organizacije rada u svim segmentima poslovanja, a da bi to i postigli moramo što više ispuniti očekivanja tržišta, te je ova prezentacija idealna prilika da predstavimo naše novosti u ponudi za sezonu koja slijedi i omogućimo našim kupcima da što bezbjednije voze tokom zime.“

 

Osim predstavljanja glavnih karakteristika Q Max goriva, čiji kvalitet nadmašuje standarde na tržištu, i koja su učvrstila povjerenje kupaca u BiH prema kvaliteti Petrol proizvoda, biće predstavljene vrhunske zimske gume Nokian, trenutno broj jedan u Evropi i dostupne na bh. tržištu koje zastupa poduzeće Petrol u BiH,  uz asortiman ulja vlastite robne marke Petrol Motor Oils, koje proizvodi proizvođač svjetskog ugleda Texaco. 

 

Prednosti korištenja Petrolove poslovne kartice kao što su odgođeno plaćanje, stroga kontrola troškova kao i mnoge druge pogodnosti biće jedna od tema u okviru prezentacije, a koja je na raspolaganju  svim pravnim licima kako u BiH tako i u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Kosovu. Kartica se može koristiti u mreži koja broji  470 benzinskih servisa.

 

Q Max goriva, na 37 benzinskih servisa Petrola u BiH, koja po svojim specifikacijama nadilaze aktuelne evropske standarde na tom području, su po reakcijama kupaca prilagođena njihovim aktuelnim zahtijevima - manjoj potrošnji i većoj ekonomičnosti u vožnji, većoj efikasnosti i zaštiti motora vozila, te smanjenju emisije štetnih materija u okolinu. Petrol potrošačima u BiH nudi i visokokvalitetan Petrol Q Max 100, koji dodatno jača Petrolovu poziciju u odnosu na konkurenciju na bh.tržištu, a Q Max Diesel je gorivo koje svakako omogućava i bezbjedan ulazak u zimu. 

Datum objave: 02/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook