Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Karte puštene u prodaju

Red Bull Showrun

Karte puštene u prodaju

Glavni dio događaja će trajati od 14 do 16 časova, ali sam događaj će biti cjelodnevni, uključujući zabavne sadržaje za posjetioce, muzičke koncerte i after partyje...

Spektakularni Red Bull Showrun stiže u Sarajevo 9. juna, a karte za tribine sa najboljim pogledom na vožnju F1 bolida i prateće performanse su već u prodaji. Po prvi put u istoriji, ulice jednog grada u Bosni i Hercegovini ugostiće moćni F1 bolid zahvaljujući Red Bull Showrunu. Očekuje se nezapamćen spektakl koji pored vožnje bolida donosi i performanse njemačkog drift dvojca Red Bull Driftbrothers, kao i virtuoznu vožnju motora Arūnasa Gibieže.

 

 

 


Ulaz na događaj je besplatan za sve posjetioce i gledaoce, ali za one koji žele osiguran najbolji i neometan pogled na akciju, dostupne su karte za FAN PIT tribine. Mjesta na tribinama su numerisana, tako da posjetioci koji se odluče za kupovinu mogu precizno odabrati svoje sjedište, udaljenost od staze i dio staze s kojeg će pratiti događaj. Ulaznice su dostupne po cijenama od 99 i 119 KM, a mogu se kupiti online ili na prodajnim mjestima servisa KupiKartu.ba.

 

 

 

 

Podsjećamo, Red Bull Showrun donosi vrhunski automobilistički performans na ulice samo nekoliko odabranih gradova u svijetu, obećavajući uzbudljivu kombinaciju moto sporta, muzike i vizuelnog spektakla. Red Bull Showrun u Sarajevu je zakazan za nedjelju, 9. juna, na kružnoj trasi od Marijinog Dvora do Mašinske škole, sa povratkom pored Zemaljskog muzeja.

Datum objave: 08/04/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook