Naslovna > Vijesti > „Kia te vodi u Australiju“

Kia krenula s nagradnom igrom

„Kia te vodi u Australiju“

Glavna nagrada: izlet u Australiju za 2 osobe i ogled polufinala Australian Opena...
Kia Motors, kao dugogodišnji glavni sponzor teniskog grand slam turnira Australian Open, upravo je krenula s nagradnom igrom „Kia te vodi u Australiju“.
 
 
Glavna nagrada je itekako vrijedna, jer uključuje putovanje u Melbourne (Australija) na polufinalni susret teniskog grand slam Australian Open u terminu 22. – 25. januara 2014. godine za dvije osobe (pobjednik i jedna osoba po njegovom izboru). Nagrada pokriva troškove avionskog prijevoza, 3 noćenja u hotelu, ulaznice za meč, prijem na polufinalnom susretu, te razgledavanje Melbourna za dvije osobe. Osim toga biće i mnoštvo utješnih praktičnih nagrada.
 

U nagradnoj igri sudjeluju svi koji se preko obrasca na htpp:/www.kia.ba/test drive/elektronski  prijave na test vožnju sa Kia vozilom u jednom od Kia prodajnih salona i ispune anketu.

 

Nagradna igra traje od 27. novembra do 16. decembra 2013. godine. Detaljne informacije o nagradnoj igri nalaze se na internet stranici www.kia.ba/australija, odnosno u prodajnim salonima Kia zastupnika u BiH.  

 

Datum objave: 29/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook