Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Kupujte iz prve ruke

Aktuelno – Prvi sajam autodijelova i prateće opreme

Kupujte iz prve ruke

U Banjaluci je u organizaciji AM Grupacije održan Prvi kućni sajam auto dijelova i prateće opreme u BiH, pod sloganom „Kupujte iz prve ruke“...

Banjalučki velesajam 8. i 9. februara je ugostio Prvi kućni sajam auto dijelova i prateće opreme u BiH pod nazivom „Kupujte iz prve ruke“ kojeg je organizovala AM Grupacija. Podsjećamo da je AM Grupacija kompanija, koja već 14 godina posluje u tri države regiona: Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji, i koja bilježi konstantne pozitivne rezultate na ovim tržištima. Predstavnici AM Grupacije za BiH su preduzeća „Auto Milovanović“ d.o.o. sa  svojih osam poslovnih jedinica i preduzeće „Auto Parts Tuzla“. Sajam u Banjaluci organizovan je za ciljanu grupu kupaca, odnosno za vlasnike prodavnica auto dijelova, nezavisne auto servisere i auto mehaničare.  

 

- Želio bih da se zahvalim svim našim dobavljačima, koji su prepoznali veliku ambiciju i napore, da organizujemo Prvi kućni sajam auto dijelova i prateće opreme u Bosni i Hercegovini, koji nosi naziv, kao i moto naše grupacije „Kupujte iz prve ruke“ – rekao je Dejan Milovanović, direktor AM Grupacije.

 

On je dodao da je u okviru sajma izlagalo 16 izlagača, odnosno da je posjetiocima predstavljen veliki broj brendova. Prema njegovim riječima Prvi kućni sajam auto dijelova i prateće opreme organizovan je kako bi se vlasnici prodavnica auto dijelova, nezavisni auto serviseri i auto mehaničari, koji sarađuju sa AM Grupacijom, što bolje upoznali sa auto dijelovima, koje prodaju ili ugrađuju u automobile korisnika njihovih usluga.

 

- Podsjetio bih da smo održali i niz edukacija i praktičnih prezentacija, u okviru kojih su posjetioci iz prve ruke od mogli da saznaju sve što ih interesuje za određenu grupu proizvoda – rekao je Dejan Milovanović, direktor AM Grupacije.

 

 

 

Kao uostalom i svi događaji, koje organizuje AM Grupacija i Prvi kućni sajam auto dijelova i prateće opreme je imao svoj humanitarni karakter. Naime, u okviru obadva dana sajamskih dešavanja organizovana je i humanitarna tombola pod nazivom „Pomozimo malom Nikoli da sačuva vid“ sa ciljem prikupljanja pomoći za liječenje dječaka Nikole Kurije za čiju operaciju je neophodno prikupiti 2600 eura (5.085 KM). Kupovinom tombole u iznosu od 5 KM svoj dobrovolji prilog dali su mnogi posjetioci sajma. Svi ostali ljudi dobre volje pomogli su malom Nikoli da ode na operaciju i sačuva svoj vid.

 

 

Datum objave: 18/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook