Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Legendarni David Coulthard stiže u Sarajevo

Red Bull Showrun

Legendarni David Coulthard stiže u Sarajevo

Važno je napomenuti da će svi zainteresovani moći pratiti Red Bull Showrun potpuno besplatno, ali oni koji žele osigurati najbolja mjesta mogu kupiti ulaznice za Fan Pit, koji uključuje tribine i sjedeća mjesta...

Za sve uzbuđene fanove koji jedva čekaju jun i spektakularni Red Bull Showrun u Sarajevu, stižu sjajne vijesti - Britanski F1 vozač David Coulthard dolazi u glavni grad Bosne i Hercegovine, gdje će se za volanom bolida Formule 1 provozati ulicama grada. Kao što već znate, 9. juna će se održati Red Bull Showrun, događaj koji donosi cjelodnevni i raznoliki zabavni program za sve koji tog dana budu u Sarajevu. Glavna atrakcija programa je RB7, šampionski F1 bolid Red Bull Racinga iz 2011. godine, koji će voziti slavni David Coulthard. Ovo je potvrđeno u poruci koju je Coulthard snimio i poslao kao najavu za Red Bull Showrun.

 

 

 


Kako je već najavljeno, bolid će prolaziti trasom od Marijinog Dvora do Mašinske škole, pa nazad pored Zemaljskog muzeja BiH, pružajući publici okupljenoj duž staze priliku da ga uživo vidi i čuje njegov impresivni zvuk. Pored F1 bolida, svi prisutni će moći uživati u nastupu njemačkog dvojca iz svijeta drifta poznatog kao Red Bull Driftbrothers, kao i u showu virtuoza na stunt motociklu, Arūnasa Gibieže. Dio programa uključuje i muzičke nastupe i after-partyje, što će osigurati da dan bude ispunjen uzbuđenjem. Očekuje se prisustvo više od 50.000 ljudi.

 


Ulaznice se mogu kupiti online ili na prodajnim mjestima servisa Kupikartu.ba, a cijene variraju ovisno o tribinama. Ulaznice za Fan Pit tribine A i C koštaju 119 KM, dok je za tribine B i D potrebno izdvojiti 99 KM. Količine su ograničene, ali još uvijek ima ulaznica. Stoga, požurite i osigurajte si neometan pogled na sve što donosi Red Bull Showrun. Za one koji neće moći biti u Sarajevu 9. juna, spektakl će biti direktno prenošen na Sport Klubu.

Datum objave: 16/04/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook