Naslovna > Vijesti > LINDA JACKSON, GENERALNA DIREKTORICA MARKE CITROËN, DVOSTRUKO NAGRAĐENA U VELIKOJ BRITANIJI

PSA

LINDA JACKSON, GENERALNA DIREKTORICA MARKE CITROËN, DVOSTRUKO NAGRAĐENA U VELIKOJ BRITANIJI

Linda Jackson izabrana za najutjecajniju britansku ženu u automobilskoj industriji i osvojila 2. mjesto u izboru 50 britanskih lidera.

Žiri britanskog časopisa Autocar, sastavljen od stručnjaka i novinara iz sektora automobila, izabrao je 100 najutjecajnijih britanskih žena u automobilskom sektoru. Autocar je želio istaknuti ulogu žena u automobilskoj industriji  i nagraditi ih za svoj doprinos. Linda Jackson je prepoznata kao najutjecajnija britanska žena zahvaljujući svojim kvalitetama vodstva koja je omogućila marki Citroën da istakne svoj inovativni duh, hrabrost i pozicioniranje « Be different, feel good ».

Osim toga, Linda Jackson je došla na drugu poziciju u poretku 50 britanskih lidera iz automobilske industrije prema časopisu Auto Express. Žiri, sastavljen od direktora časopisa i partnera iz automobilskog sektora, pozdravio je viziju generalne direktorice marke Citroën za plan proizvoda koji se Marka sprema lansirati.

Diplomirala je na sveučilištu Warwick (MBA) u Velikoj Britaniji. Linda Jackson je započela svoju karijeru u sektoru automobila 1977. godine  u MG Rover Europe, gdje je tri godine bila generalna direktorica za Francusku. Pridružuje se  marki Citroën 2005. kao financijska direktorica Citroën Velika Britanija. Generalnom direktoricom Citroën Velika Britanija i Irska postaje 2010., a generalna direktorica marke Citroën od 1. lipnja 2014.

Datum objave: 14/07/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook