Naslovna > Vijesti > Luksuzni kabriolet model

Aston Martin DB9 Volante

Luksuzni kabriolet model

Aston Martin DB9 Volante donosi predstavljanje nove generacije AM11 V!12 motora...

Aston Martin je, uz model DB9, objavio i luksuzne fotografije svog DB9 Volante kabriolet modela. Na prvi pogled možemo da vidimo značajna unapređenje, naročito kada govorimo o stilu kabine, ali i o promjenama koje su vidljive spolja. Dizajn eksterijera automobila savršeno se uklapa u elegantni karakter ovog automobila. Bi – ksenonska svjetla obezbjeđuju automobil jasnim fokusom, a jasne linije vizuelno proširuju ovaj automobil.

 

Aston Martin DB9 Volante predstavlja i pogonsku gamu nove generacije AM11 V12 motora. Novi V12 motor koristi neke od tehnologija Gen4 VH arhitekture gradnje motora, koja je razvijena od strane kompanije za nastajući potpuno novi Super GT Vanquish model, ali je prilagođena tako da u potpunosti dogovara karakteru DB9 modela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultat je savršen motor koji bez ikaivih problema dostiže maksimalni obrtni momenat od 620Nm i snagu od 703ks, čime značajno nadmašuje svoju prethodnu jedinicu. Ključne karakteristike nove AM11 jedinice uključuju revidirani blok motora i novu glavu koja uključuje dual varijabilni sistem otvaranja ventila, unapređenu pumpu za gorivo, revidirane linije za usisavanje vazduha.

 

Datum objave: 18/06/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook