Naslovna > Vijesti > Manja unapređenja uz standardnu opremu

2014 Hyundai Genesis Coupe

Manja unapređenja uz standardnu opremu

Ispod poklopca motora možete da birate između dva pogonska agregata…

Ovih dana Hyundai je predstavio svoj 2014 Genesis Coupe model. Riječ je o automobil koji je tek umjereno restilizovan, a uz to dobija i standardnu opremu, koja uključuje zagrijavanje spoljnih retrovizora i svjetala za maglu. Ovaj model će kupcima biti na raspolaganju u pet novih boja, i to u nijansama srebra, plave, crne, bijele i svie boje.

 

 

Što se promjena unutar putničke kabine tiče, one su ograničene, pa automobil tako dobija nove patosnice za podove, kontrolu kretanja, kao i srednji retrovizor sa funkcijom automatskog zatamnjivanja sa HomeLink bežičnim kontrolnim sistemom.

 

 

Pored toga, Genesis Coupe je dobio i unaprijeđeni navigacioni sistem kao i Blue Link telematiku sa Assurance Connected Care sistemom, koji uključuje automatsku notifikaciju u slučaju nezgode, odnosno sudara. Ispod poklopca motora postoje dva pogonska agregata. Naime, tu su 2.0 litarski turbopunjeni četvorocilindarski motor, koji razvija 274 KS i 372 Nm obrtnog momenta. Drugi je 3.8 litarski V6 motor, koji razvija 348 KS i 399 Nm obrtnog momenta. Ova dva agregata povezana su sa unaprijeđenom šestostepenom manuelnom transmisijom. 

Datum objave: 30/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook