Naslovna > Automobili > BMW > Serija 7 > Mansory bez promašaja

BMW Serije 7

Mansory bez promašaja

Mansoryjevi aftermarket paketi često su vrlo drastični i radikalno transformišu izgled automobila, istovremeno značajno povećavajući snagu motora...

Njemačka firma za tuning, Mansory, završila je 2023. godinu predstavljajući paket namijenjen BMW-u Serije 7, koji je doslovno transformisao njegov izgled. Tuner tvrdi da je stvorio "izuzetan aerodinamički program" za novu Seriju 7, značajno mijenjajući njen vanjski izgled. Iako post još uvijek ne otkriva mnogo detalja, očekuje se da će se oni uskoro pojaviti. Zna se da automobil sada ima set od 22-inčnih FD.15 naplataka, čiji je dizajn sličan onima koje su korištene na modifikovanom Rolls-Royce Ghostu. Osim toga, primjetni su crveni detalji koji ističu veliku bubrezastu masku, a dio paketa čine i prednji spliter, pragovi i zadnji difuzor.

 

 

 


Mansory je spreman udovoljiti željama svojih klijenata kada je u pitanju unaprijeđenje unutrašnjosti automobila. Objavljena je samo jedna slika karbonskih pragova, što ukazuje da kupci imaju mogućnost da oblože gotovo svaku površinu ovim materijalom. Takođe, nude se različite opcije kože i Alkantare u širokom spektru boja. Informacije o cijeni i dostupnosti tek trebaju biti objavljene.

 

Datum objave: 03/01/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook