Naslovna > Vijesti > Megane Knight Edition

Renault lansirao ograničenu verziju svog modela

Megane Knight Edition

Svi zainteresovani za ovu specijelnu, ljetnu verziju Meganea, moći će da naruče do jeseni ove godine…

Renault Megane lansirao je ograničenu verziju automobila Knight Edition, uz mogućnost odabira sportskog kita, kao i izbor dizelskih i benzinskih motora. Ova specijalna ljetna verzija Meganea, moćiće da se naruči već do jeseni ove godine. Kupci će moći da biraju između dizelskih i benzinskih agregata.

 

Naime, ovi modeli biće dostupni sa 1.6 litarskim V16 benzinskim ili sa 1.5 litarskim 109 bhp dCi dizel motorom, sa Start / Stop tehnologijom. Cijene ovog modela kretaće se od oko 19.800 eura za benzinski motor sa petoro vrata, a najviša cijena iznosiće oko 20.700 aura za Sport Tourer verziju.

 

Za tu višu cijenu dobijate tamne Chrome 16 – inčne aluminijumske naplatke, zatamnjena stakla, deblje “GT LINE” branike i naprijed i nazad, zadnje parking senzore i elektronski preklapajuće retrovizore.

 

Standardna verzija utomobila dolazi u Glacier bijeloj boji, ali kupci mogu sami da odaberu ono što im se najviše sviđa iz ponuđene palete boja, ukljčujući crnu, crvenu, plavu i metalik nijansu. Za koji god model da se odlučite, dobijate Smart LED svjetla, uz četvorogodišnju garanciju. 

Datum objave: 25/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook