Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > m:tel paketi dobrodošlice

Neke veze traju dugo, provjerite zašto!

m:tel paketi dobrodošlice

Ovo je jedinstvena prilika da se i vi sami uvjerite zašto je baš m:tel - ov krug prijatelja iz dana u dan sve bogatiji i brojniti, te zašto su veze koje su ostvarene čvrste i dugotrajne....

Ukoliko ste iz ovih ili onih razloga pomišljali da se kraj nezadovoljstva postojećim vezama nazire u promjenama, slobodni  smo Vam predložiti da se bez dvoumljenja prepustite novoj m:tel avanturi. Upoznaćemo Vas sa m:tel paketima dobrodošlice koji, u to smo sigurni, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Iz bogate ljetne ponude u m:telu se na specifičan način izdvojila dobrodošlica za poslovne kao i sve druge postpaid korisnike mobilne telefonije koji su pozvani da se u junu ili julu mjesecu prdruže m:tel-ovom krugu prijateljstva.

 

Prihvatanje poziva m:tela dobrodošlice donosi Vam garantovano zadržavanje postojećeg pretplatničkog broja, popust od 20% na visinu mjesečne pretplate na sve Moj Mix tarife u periodu od dvije godine i posebnu mogućnost odabira novih modela Samsungovih telefona, po odličnim cijenama. Tako na primjer, telefon Samsung Galaxy S Duos II može biti vaš po cijeni već od od 1 KM, a neprikosnoveni Samsung Galaxy S5 dobijate po cijeni od 99 KM Prilika je ovo da se i Vi uvjerite zašto je m:tel-ov krug prijatelja iz dana u dan sve brojniji, a ostvarene veze   sigurne i dugotrajne.

 

 

 

Osigurajte svojim saradnicima ležernu poslovnu komunikaciju

"Bez Limita" tarifa sa popustom na pretplatu od 20% ili 15%

Nove pogodnosti iz m:tela za korisnike poslovne Total Group usluge ovog puta donose popust na pretplatu tarifnog modela „Bez limita“ od 20% ili 15% za sve nove korisnike koji potpišu ugovor na 24,  odnosno 12 mjeseci. Odabirom tarifnog modela „Bez Limita Flex“  povoljnije razgovarate sa brojevima u m:tel fiksnoj i mobilnoj mreži, a tarifa „Bez Limita Flat“ osigurava istu cijenu razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH. Članovi tima“ Bez limita Flex/Flat“  uz neograničene razgovore mogu uživati u neograničenom mobilnom internetu. Naime, zavisno od odabranog tarifnog modela korisnicima je dodijeljen bonus za brzi mobilni internet, zatim bonus sa minutama za razgovor prema m:tel fiksnoj i m:tel mobilnoj mreži, kao i ostalim mrežama u BiH, te novi bonus za razgovore u međunarodnim zonama III i III-a. Podsjećamo, cijena poziva prema međunarodnoj zoni III i IIIa  je 0,70 KM. Korisnicima ove usluge takođe je omogućen i odabir dvije partner grupe iz m:tel mreže, mreže MTS Srbija ili m:tel Crna Gora.

 

Prisjetimo se prednosti Kombinuj Biz modela u kome korisnici, zavisno od visine fiksne mjesečne pretplate, dobijaju odgovarajući bonus na računu u novčanom ekvivalentu. Nakon iskorištenog bonusa korisnik ima mogućnost dopune računa Frend dopunom, a neiskorišćeni iznos na prepaid računu se prenosi u naredni mjesec.

 

Pormotivna ponuda aktuelna je u junu i julu mjesecu, a sve detaljne informacije moguće je dobiti pozivom na  besplatni info telefon: 066 10 10 10 ili putem maila : poslovni.korisnici@mtel.ba.

Datum objave: 18/06/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook