Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > M:tel praznična ponuda telefona u novom m:music tarifnom modelu

m:music - Uhvati ritam!

M:tel praznična ponuda telefona u novom m:music tarifnom modelu

Vrijeme praznika i početak godine lijep su povod za uvođenje nove usluge, što i oslikava nova m:telova paketska ponuda tarifnog m:music modela, koju su u m:telu dodatno obogatili s dva izuzetno kvalitetna i tražena modela pametnih telefona, Huawei Ascend G510 i Sony Xperia M, po cijeni od samo jedne KM....

Uživajte slušajući omiljene hitove

 

Novi postpaid tarifni model koncipiran je tako da korisnicima pored bonusa za razgovore i poruke omogući bonus za korišćenje neograničenog mobilnog interneta i ono najznačajnije - m:music servis, koji korisnicima pruža mogućnost da u svakom trenutku putem pametnog telefona uživaju slušajući omiljene hitove domaćih izvođača birajući među 100 000 pjesama, koje čine bogatu zbirku ovog muzičkog servisa.Ljubitelji domaće muzičke scene, tj. svi oni koji preferiraju uživanje u muzici u svakom trenutku, ma gdje bili, od sada mogu birati jedan od dva ponuđena tarifna modela m:music - MOJ MIX 30 Flax/Flat i m:music MOJ MIX45 Flat/Falx, koji sadrže bonus od 100 minuta za razgovore u svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH (Flat), odnosno  u m:tel mreži (Flax) i uživati u besplatnom korišćenju m:music servisa. 

 

Razlika u cijeni ova dva modela modela odnosi se na broj SMS, odnosno MMS poruka, kao i količinu brzog mobilnog interneta. Naime, u tarifnom modelu MOJ MIX 30 korisnik dobija 100 poruka i 500 MB interneta s brzinom do 3,6Mb/s, dok MOJ MIX 45 sadrži bonus od 250 poruka i čak 2 GB interneta s brzinom do 7,2 Mb/s. Podsjećamo da nakon potrošene količine saobraćaja koju predviđa određena tarifa, korisnik i dalje ima mogućnost pristupa interentu samo s nižim brzinama, kao i pravo kupovine tarifnog dodatka od 250 MB interneta po cijeni od 5 KM, slanjem besplatne SMS poruke NET250 na broj 0651111.

 

Zabava na svakom koraku

 

Kako m:tel prepaid korsnici ne bi bili uskraćeni za sve ove muzičke blagodeti, u m:telu su uveli imogućnost kupovine tarifne opcije za korisnike Kombinuj tarife iFrend korisnike.Tarifna opcija m:music, zamišljena na sličnom principu kao i m:music tarifni model, pored m:music servisa obezbjeđuje i mobilni internet. Poklonicima  domaće muzike u m:telu su omogućili izbor dvije tarifne opcije, po cijeni od 5 i 10 KM (uračunat PDV), koje u trajanju od 7 i 30 dana korisniku pružaju mogućnost da uživajući u blagodetima m:music servisa istovremeno pretražujui druge sadržaje na internetu u okviru 100 MB, odnosno 250 MB mobilnog interneta. Tarifnu opciju m:music moguće je aktiviratibesplatnim pozivom na *100# ili slanjem besplatne poruke sadržaja music7 ili music30 na broj 0651125.

 

M:music aplikaciju možete preuzeti na Google play store i zabaviti se sa više od 100 000 pjesama svih žanrova domaće muzike.Više informacija možete naći na adresi m:tel.ba/music ili besplatnim pozivom m:tel korisničkog servisa 066 10 10 10.

 

Datum objave: 18/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook