Naslovna > Vijesti > Nagrada „Best Crossover“

2014 Nissan Rogue

Nagrada „Best Crossover“

Već sedmu godinu za redom, stručnjaci Parents Magazine i Edmunds.com procjenjuju na stotine automobila sa ciljem da procjene koji je od njih najbolji porodičnu automobil...

Novi 2014 Nissan Rogue dobitnik je „Best Crossover“ nagrade za ovu godinu koju dodeljuju Parents Magazine i Edmunds.com. Ovaj model nalazi se na ubjedljivom prvom mjestu njihove liste , koja je sastavljena od deset najboljih modela. Već sedmu godinu za redom stručnjaci Parents Magazine i Edmunds.com procjenjuju na oko stotine vozila sa ciljem da procjene koji su to najbolji porodični automobili.

 

Ove godine deset najboljih je odabrano na osnovu njihovih bezbjednosnih i drugih visoko-tehnoloških performansi uzimajući u obzir i njihove cjene. Fred Diaz, viši potpredsjednik Nissan Sales & Marketing and Operations odjeljenja, navodi da su u kompaniji izuzetno ponosni dodeljenom nagradom, te da kombinacija inovativnih karakteristika i pristupačna cijena nude visok nivo komfora i stila po pristupačnoj cijeni.

 

Nissan Rogue redizajniran je za ovu godinu i odlikuje ga 2.5L četvorocilindarski motor koji postiže 170 ks izlazne snage, a motor je uparen sa naprednom Xtronic transmisijom. Dostupan je u tri varijante – S, SV i SL a na raspolaganju je mogućnost odabira pogona na prednje ili sva četiri točka.

Datum objave: 05/06/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook