Naslovna > Automobili > Citroen > C4 > Nagrade časopisa BBC Top Gear

Nova nagrada za Citroen

Nagrade časopisa BBC Top Gear

Novi Citroën Grand C4 Picasso ima sigurnost na najvišoj razini jer je osvojio 5 zvjezdica na EuroNCAP testu...

Novi Citroën Grand C4 Picasso izabran je za „Najbolji obiteljski automobil godine“ od časopisa BBC Top Gear, jednog od najprestižnijih naslova u engleskim tiskovinama. Žiri je zaveo novi monovolumen iz sage Picasso, iako izvedba sa 7 sjedala još nije komercijalizirana u Engleskoj.

Brojne kvalitete u pogledu stila i udobnosti

 

Zapravo, novi Citroën Grand C4 Picasso ima brojne prednosti: automobil je jedinstvenog stila, koji se značajno razlikuje od izvedbe sa 5 sjedala, novu ravnotežu između unutarnjeg prostora i vanjskih fluidnih linija, najbolji spoj na tržištu u pogledu modularnosti, prostornosti i lakoće pristupa zahvaljujući učinkovitosti nove platforme EMP2, rekordno niske emisije CO2 s izvedbom koja ispušta samo 98 g/km i na kraju novi motor, BlueHDi čija tehnologija znatno smanjuje emisiju dušikovih oksida istodobno smanjujući emisije CO2.

 

Prepoznate sigurnosne kvalitete

 

Novi Citroën Grand C4 Picasso ima sigurnost na najvišoj razini jer je osvojio 5 zvjezdica na EuroNCAP testu. Ta ocjena priznanje je uloženom radu, posebno kad je riječ o sigurnosti te kvaliteti platforme EMP2, koja je prvi put korištena s novim C4 Picasso.

 

Od svog lansiranja, Citroën C4 Picasso zabilježio je više od 50 000 prodanih primjeraka u izvedbama s 5 i 7 sjedala. 

Datum objave: 06/12/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook