Naslovna > Teme > Najava nadolazećih premijera

Geneva Motor Show 2018

Najava nadolazećih premijera

Početak najvećeg sajma automobila ove godine je zakazan za 8. mart, a spisak najavljenih noviteta i prezentacija se polako kompletira.

Naravno, uvijek ima iznenađenja jer mnogi proizvođači ljubomorno čuvaju informacije o svojim adutima. Neke premijere i predstavljanja su već potvrđene, a spomenućemo prezentaciju Audija A6 i E-tron, Bentley će izložiti Bentaygu PHEV i V8, BMW je ostavio otvorenom mogućnost predstavljanja modela X4 dok Ferrari dolazi sa jačom verzijom 488 GTB koja nosi oznaku GTO. Ford će predstaviti Edge za evropsko tržište, Hyundai će pokazati električnu varijantu modela Kona, a četvrtu generaciju modela Santa Fe će predstaviti upravo u Ženevi. Spisak noviteta je dug, ali spomenućemo još McLaren Senna model kojem će publika prvi put moći prići, zatim Morgan Aero GT motosportom inspirisana verzija Modela Aero 8 i novi Volvo V 60.

 

Kompanija Rimac je najavila prezentaciju svog električnog Concept Two automobila, a Zenvo će pokazati svoj hiperautomobil po prvi put. Za one koji se spremaju da posjete sajam, preporuka je da pripreme veću količinu slobodne memorije na telefonima…

Datum objave: 01/02/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook