Naslovna > Vijesti > Najbolji automobilski brend na tržištu

Volvo oduševio njemačke kupce

Najbolji automobilski brend na tržištu

Rezultati su objavljeni u studiji zadovoljstva vlasnika vozila za 2013. godinu, a fokusirani su na područja kao što su dizajn, troškovi korištenja, kvaliteta izrade, pouzdanost, te zadovoljstvo servisom...

Volvo je prema posljednjim rezultatima uglednog JD Power istraživanja zadovoljstva u Njemačkoj, najbolji automobilski brend na tržištu.

 

Pored toga što je proglašen za najbolji automobilski brend, Volvo modeli V70 i XC70 su proglašeni najboljim u svojim segmentima. Rezultati su objavljeni u studiji zadovoljstva vlasnika vozila za 2013. godinu, a fokusirani su na područja kao što su dizajn, troškovi korištenja, kvaliteta izrade, pouzdanost, te zadovoljstvo servisom.

 

„Ova je pobjeda uistinu veliki uspjeh u svakom pogledu. Dobili smo odlične povratne informacije od gotovo svih medija u Njemačkoj“ - izjavila je Olaf Meidt, PR menadžer kompanije Volvo Car Germany.

 

Ovo su neki od naslova i dijelova iz tekstova:

 

Volvo oduševio njemačke kupce

„Ove godine nagrada u gornjoj klasi nije ostala u domovini, već je otišla u Švedsku. Vrhunska kvaliteta Volva V70/XC70 pokazala se u gotovo svim segmentima evaluacije“

Die Welt

Istraživanje zadovoljstva kupaca automobila u Njemačkoj: Volvo na vrhu

Focus

Volvo ponovo ima najzadovoljnije korisnike
New Fleet

Ukupna pobjeda za Volvo
Autohaus

Volvo je najbolji automobilski brend
Motor-Exclusive

Datum objave: 11/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook