Naslovna > Vijesti > Najjeftiniji dvosjed

Smart auto

Najjeftiniji dvosjed

Novi smart, između ostalog, opremljen LED dnevnim svjetlima, centralnom bravom sa daljinskim otključavanjem, tempomatom sa limiterom brzine, ...

Daimler je objavio preporučene cijene za novu generaciju modela smart fortwo i smart forfour, a najjeftiniji "dvosjed" koštaće 10.335 evra. Novi smart predstavljen je u julu, a sajamsku premijeru imao je na sajmu automobila u Parizu, početkom oktobra. Navedena cijena odnosi se na model fortwo sa trocilindričnim 1.0 litarskim benzinskim atmosferskim motorom sa 61 ks (45 kW) i 91 Nm.

 


Proizvođač je saopštio da je u baznoj verziji novi smart, između ostalog, opremljen LED dnevnim svjetlima, centralnom bravom sa daljinskim otključavanjem, tempomatom sa limiterom brzine, indikatorom spoljne temperature sa upozorenjem na mogućnost pojave leda, putnim kompjuterom, elektropokretačima prozora. Smart forfour opremljen istim motorom ima preporučenu cijenu od 10.990 evra, dok snažniji "četvorosjed" sa 0.9 litarskim turbo-benzincem sa 3 cilindra, 90 ks (66 kW) i 135 Nm košta od 12.450 evra.

Datum objave: 18/11/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook