Naslovna > Vijesti > Najnoviji dodatak opsegu aplikacija

MINI Connected aplikacija

Najnoviji dodatak opsegu aplikacija

Da bi ste pristupili svom ličnom, muzičkom sadržaju, potrebna vam je lozinka…

Najnovija muzička aplikacija za model MINI jeste Connected aplikacija koja kupcima nudi veoma jednostavan način pristupanja svojim ličnim muzičkim fajlovima u online prodavnici Cloud servera, tako što koriste svoj pametni telefon.  Ovu aplikaciju možete besplatno da preuzmete sa App Store, te da je instalirate u svom automobilu preko Apple iPhone uređaja.

 

Kao i do sada, kod drugih MINI Connected kompatibilnih aplikacija, sve to funkcioniše izuzetno jednostavno. Koristeći svoj iPhone veoma jednostavno,a  što je još sigurnije, bezbijedno, možete da upravljate funkcijama koje se nalaze na volanu, a na raspolaganju za puštanje muzičkog sadržaja vam je i ekran u boji visoke rezolucije.

 

Da bi ste koristili ovu aplikaciju, ili bilo koje druge MINI Connected aplikacije i usluge, vaš automobil mora da bude opremljen sa MINI Boost Vizuelnim radiom ili MINI navigacionim sistemom. Amazon Cloud je muzički player koji može da reprodukuje sve one muzičke fajlove koji se nalaze u vašem pametnom telefonu, te sve one muzičke fajlove koji su sačuvani u bazi pdataka.

 

Svoju muzičku zbirku možete da pretražujete na veoma jednostavan način – preko muzičkog žanra, albuma ili imena izvođača. Ostale funkcije uključuju mogućnosti ponavljanja određene pjesme, izmješan redoslijed, a možete i sami sebi da napravite listu omiljenih pjesama. Informacije o pjesmi, izvođaču, albumu uvijek će vam biti prikazane na ekranu u automobilu.

 

Da bi ste pristupli svojoj ličnoj muzičkoj kolekciji, morate da budete registrovani te da imate svoju lozinku. Nakon što jednom tu lozinku ukucate, sve audio datoteke će vam biti na raspolaganju. Online prodavnica svojim korisnicima nudi preko 26 miliona pjesama. 

Datum objave: 22/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook