Naslovna > Vijesti > Nastavak pozitivne priče

Saradnja Škode i FK Željezničar

Nastavak pozitivne priče

Slijedeći zajedničke poslovne ciljeve koji su bazirani na ostvarivanju vrhunskih rezultata na svojim poljima, kompanija Porsche BH d.o.o. Sarajevo i FK Željezničar dogovorili su nastavak poslovne saradnje …

Na ovaj način kompanija Porsche BH d.o.o. Sarajevo, kroz brand Škoda i FK Željezničar će raditi zajedno na potvrdi svojih kvaliteta, te promovisanju zajedničkih vrijednosti. Na press konferenciji održanoj u Sarajevu, potpisom sponzorskog ugovora ozvaničena je ova saradnja, koja zapravo predstavlja nastavak jedne pozitivne priče koja traje već nekoliko godina. Novi ugovor je potpisan na godinu dana, s mogućnošću produženja. Direktor Porsche BH, Senad Olovčić ovom prilikom je iskazao svoje zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom s ovim klubom i istakao kako smatra da je FK Željezničar jedna kvalitetna priča koja zaslužuje podršku. Podrška Škode sarajevskim nogometnim klubovima koji ostvaruju veoma dobre rezultate traje od 2011. godine.

 

Direktor Olovčić je takođe naglasio značaj pružanja podrške sportu u BiH. Ove godine Škoda obilježava 120 godina svog postojanja, čime se svrstava u automobilske brendove s najdužom tradicijom. Škoda je najprodavaniji automobilski brend u našoj zemlji, a od 01.7.2015. je jedan od brendova u sastavu Porsche BH d.o.o. Sarajevo, uvoznika za Bosnu i Hercegovinu za sve marke Volkswagen Koncerna.

 

Datum objave: 13/07/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook