Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Neuobičajene boje za luksuznu limuzinu

Rolls-Royce Cullinan

Neuobičajene boje za luksuznu limuzinu

Kupci ovih Cullinana mogu odrediti i kofere u odgovarajućoj boji kao i ostatak vozila, a dolaze kao set od pet komada...

Rolls-Royce Cullinan stiže u nekim posebnim bojama kako bi uljepšao Art Basel festival u Majamiju na Floridi. Kompanija ih naziva Inspired by Fashion kolekcijom i dijeli modele na dvije teme: Re-Belle i Fu-Shion. Cullinani u kolekciji Re-Belle dostupni su u lime zelenoj, Gunmetal, Wildberry ili Arctic White bojama. Obloga kabine dolazi u božur ljubičastoj ili zelenoj limeti koja je u kontrastu sa kožnim oblogama Arctic White ili Cashmere Grey. Kao ekstra poseban detalj, dio kontrolne table koristi ručno tkano platno od nehrđajućeg čelika s nitima tankim čak 0,45 milimetara.

 

 

 


Fu‑Shion modeli bi trebali spojiti visoku modu i utilitarizam. Ovi Cullinani su dostupni sa spoljašnjošću Military Green, Burnout Grey, Forge Yellow ili Tempest Grey. Postoje dvije dostupne kombinacije boja. Jedna miješa vojnu zelenu, mornarsko plavu i mandarinu. Drugi je kombinacija kože Arctic White i Cashmere Grey sa ukrasima Forge Yellow. Sva vozila u modelima Cullinan Inspired by Fashion dolaze s novim Starlight zadnjim vratima. Ova opcija preuzima elemente osvijetljene obloge glave i proširuje svjetleće tačke na još veći dio vozila. Uključuje još 192 zvjezdice u perforiranoj koži, a za izradu je potrebno više od 22 časa.

Datum objave: 02/12/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook