Naslovna > Auto moto sport > Niz pobjeda za Renault Trucks

Truck Racing

Niz pobjeda za Renault Trucks

Osvojivši 5 mjesta na podijumu za vrijeme Truck Racing događaja u Zolderu, u Belgiji, Renault Trucks imao je jedan od najljepših vikenda sezone. 2200 klijenata – uzvanika moglo je uživati u spektaklu zahvaljujući brojnim atrakcijama i objektima koji su bili postavljeni odmah kraj staze.

Sezona utrke kamiona približava se kraju, ali unatoč tomu tim Renault Trucks-MKR Technology još nije izrekao svoju završnu riječ. Osvojivši 5 mjesta na podijumu od kojih su dva prva, jedno za Markus Bösigera u subotnjoj utrci i drugo u nedjeljnoj za Adam Lacka, tim Renault Trucks-MKR Technology ostvario je u Zolderu jedno od najljepših događaja sezone.

Već su se prvoga dana vozači tima Renault Trucks-MKR Technology nametnuli na stazi te je Adam Lacko zasluženo osvojio drugo mjesto u prvoj utrci. U drugoj utrci za dlaku im je promakla trostruka pobjeda. Markus Bösiger i Markus Oestreich briljantno su završili na prva dva mjesta, dok je svega nekoliko metara od završne crte Adam Lacko bio prisiljen odreći se trećeg mjesta kojeg je držao tijekom čitave utrke.

Sljedeći se dan nakon prve utrke Markus Bösiger popeo na treću stepenicu podijuma dok njegovi timski kolege nisu puno zaostajali iza njega. Druga je utrka dala priliku Adam Lacku da svome timu pripoji još jednu pobjedu. Markus Oestreich nije uspio ponoviti vlastiti uspjeh od prethodnog dana, te je završio utrku na petom mjestu dok je Markus Bösiger napustio utrku nakon sudara na polovini puta. Nakon ovako uzbudljivog vikenda tim Renault Trucks-MKR Technology još uvijek je na čelu u ekipnom poretku s osvojenih s 848 bodova dok u pojedinačnom poretku Adam Lacko drži treće mjesto s 274 boda.

Vikend prepun emocija pratilo je 2200 klijenata koje je pozvao Renault Trucks Belgija. Kako bi osigurali svojim uzvanicima istinski užitak utrke Renault Trucks je postavio svoj šator odmah pokraj staze tako da su svi mogli uživati u lijepom pogledu na samu utrku. Tijekom čitavog vikenda uzvanici su mogli uživati u čarima utrke pomoću simulatora vožnje utrke kamiona.

Također su uspješnim sustavom fotomontaže su se mogli fotografirati u kabini Renault Racing Truck . Za strastvene zaljubljenike Renault Trucks boutique bio je postavljen u poluprikolici povezanoj s Renault Magnumom.

Utrka u Zolderu poslužila je i kao platforma na kojoj je proizvođač izložio modele iz svoje game: Renault Magnum Route 66, specijalno izdanje Renault Premium Truck Racing, Renault Master i Renault Premium Optifuel koji je ujedno bio i “pace truck” vozilo za svaku utrku.
Sljedeći događaj koji je ujedno i pretposljednji ove sezone je u Jarami, u Španjolskoj, 06 i 07.10.!

Datum objave: 28/09/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook